Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Een geslaagde zomer vol animatie

Wie had er in april gedacht dat er nog een hoogseizoen zou komen en we met z’n allen weer op vakantie konden? Ik niet om eerlijk te zijn. Maar de grenzen mochten half juni weer open en meteen kwam ook het toerisme weer op gang. En ja het is een ander seizoen dan andere jaren, maar het seizoen is zeker niet minder geslaagd. Hier een greep uit onze ervaringen op campings en vakantieparken deze zomer. Lees je mee?

een geslaagde zomer vol animatie

Foto van TeamAnimation

Op vakantie in eigen land

We hebben gezien dat er meer mensen dan anders kiezen voor een vakantie in eigen land. De Nederlandse campings en vakantieparken zitten bijna allemaal volgeboekt en vooral de eigen accommodaties blijven populair. Ook wij zijn met TeamAnimation aan de slag gegaan op campings en vakantieparken om gasten een fijne vakantie te bezorgen. Niet alleen door entertainment te leveren op campings, maar ook door sfeermakers neer te zetten zoals een buiten bios XXL en een colorrun. Iedereen had immers na een periode thuiszitten wel een leuke vakantie verdiend. En die hebben ze zeker gekregen. Waar onze teams in het voorseizoen nog werkten met een volledig aangepast animatieprogramma, was er in het hoogseizoen alweer veel meer mogelijk. Zo kon je prima een buitenactiviteit organiseren met in acht neming van de 1,5 meter maatregel, maar ook populaire activiteiten als voetbaltoernooien en aquagym konden weer.

stormbaan een geslaagde zomer vol animatie

Foto van TeamAnimation

Het seizoen in Frankrijk

Ook in Frankrijk kwam het seizoen vanaf juli langzaam op gang. Het is weliswaar een stuk rustiger op de campings en vakantieparken dan anders, maar dat zorgt ook weer voor voordelen. Wil je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar een populaire bezienswaardigheid? Reken maar dat er voldoende ruimte is om mooie foto’s te schieten. Ook wij stonden met onze animatieteams klaar om de campinggasten een glimlach te bezorgen. En al werden de regels in Frankrijk gedurende het seizoen strenger, werd het vakantieplezier er zeker niet minder om. Alle faciliteiten bleven gewoon open op de campings, waardoor je net als anders kon genieten van een frisse duik of een heerlijke maaltijd. En populaire activiteiten als de minidisco en knutselclub stonden steevast op het programma, waardoor ook de kids een zorgeloze vakantie vol plezier hadden.

een geslaagde zomer vol animatie Lenny

Foto van TeamAnimation

Thuiskamperen

Dit seizoen kwam er ook iets nieuws naar boven: thuiskamperen. Veel gezinnen met kinderen sloegen de vakantie een jaartje over en kozen er in plaats daarvan voor om een tent op te zetten in eigen tuin. Een mooi alternatief, zeker omdat je ook een glampingtent kon huren en zelfs een heus animatieteam kon regelen bij je thuis. Toch zou ik iedereen die nog niet op vakantie is geweest, willen aanraden alsnog te gaan in het naseizoen. Het zomerse weer zet op veel bestemmingen nog wel even door en een fijne vakantie zul je zeker hebben.

Ben je nog op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor september? Neem dan zeker even een kijkje tussen ons aanbod.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Pomport Beach

Fam. van Gaal, 9 augustus 2017

Erg leuk!

Fijne schone en overzichtelijke camping waar genoeg te doen is. Zeker jonge kinderen zullen zich goed amuseren. Onze meiden (5 en 7 jaar) vonden de Kids Club erg leuk. Begon ’s morgens met knutselen en ging ’s avonds verder met mini disco, een goochelaar of marshmallows bij het kampvuur. Erg leuk allemaal. Geweldig enthousiast georganiseerd door Camping Kids begeleidster Manon waar onze meiden dol op waren.

In de buurt liggen prachtige kastelen en kun je leuk kajakken op de Dordogne. Verder zeer rustige prachtig groene omgeving die niet direct gericht is op toerisme. Op 1,5 uur rijden ligt Sarlat en dat is een meer toeristische stad met veel leuke restaurantjes en winkels. Dat misten wij bij ons direct in de buurt wel een beetje.

Bezocht Pomport Beach in augustus 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com