Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Internet

"Wees altijd bereikbaar tijdens je vakantie met de WiFi verbinding op de camping!"

Tijdens je vakantie is het erg fijn als je regelmatig bereikbaar bent en contact kunt houden met het thuisfront. Af en toe een foto wilt plaatsen van een bewonderenswaardige omgeving op Facebook, of wil je tiener even een ‘appje’ kunnen sturen naar alle vrienden in Nederland? Maar ook voor zaken tijdens de vakantie kan het prettig zijn als je een goede internetverbinding hebt op de camping. Daarom is het goed om te kijken of er op de kindvriendelijke camping internet aanwezig is. Zo kun je naast contact houden met Nederland, ook activiteiten opzoeken of makkelijk de route vinden naar een bestemming. Hieronder lees je alles over de voordelen van een camping met internet. Zodat het hele gezin geen seconde achter hoeft te blijven!

Zoek naar leuke uitstapjes

Met gebruik van wifi kun je op internet zoeken naar leuke uitstapjes in de omgeving. Zo hoef je niet bij de receptie voor tips te vragen, maar kan je gemakkelijk via apps of website voor jullie de ideale activiteit uitzoeken. Zo kun je bijvoorbeeld op de app van Yelp restaurantjes, winkels en activiteiten vinden in het gebied van je bestemming. Dat gaat veel makkelijker dan zoeken in de stad of het dorp. En je hebt gelijk recensies, tips en een uitgebreide beschrijving te pakken. Waardoor je minder snel een restaurant zult uitkiezen die heel erg tegenvalt.

Ook op TripAdvisor vind je veel tips voor uitstapjes. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar een top tien bezienswaardigheden. Of een top tien activiteiten in de omgeving waar je er eentje of een paar van kunt uitproberen. Geen boekjes, flyers of folders meer nodig. Maar je kunt gewoon makkelijk op de camping even zoeken.

WiFi verbinding

Op meerdere kindvriendelijke campings is er een draadloze internetverbinding aanwezig. Bij sommige campings zul je op de hele camping WiFi verbinding hebben, maar op een aantal campings zul je ook alleen op sommige plekken verbinding hebben. Hier kun je dan bijvoorbeeld bij de bar of in het restaurant gebruik maken van het internet. Dan kun je lekker wakker worden in het ochtendlicht met een kopje koffie, terwijl je het het gezin plannen maakt voor de dag. Op enkele campings zal je misschien ook bij moeten betalen voor WiFi gebruik. Dit kun je van te voren informeren bij de receptie.

Check van te voren dus of je de internetverbinding op de camping kunt gebruiken. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij aankomst op bestemming.

Populaire bestemmingen

Kids-Campings.com