Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Over animatieteams

"Groot plezier voor jong en oud."

Op zoek naar een camping met een animatieprogramma? Op deze pagina wordt meer informatie gegeven over animatieteams op kindvriendelijke campings. Hier vind je tips om de juiste camping te zoeken waar het animatieprogramma op maat is gemaakt voor jou!

Voor jong en oud

Als allereerst moet er een fabel uit de lucht worden geholpen. Een animatieteam is niet alleen voor jonge kinderen, maar ook voor de volwassenen! Het is namelijk de bedoeling om iedereen te vermaken en niet alleen de kinderen. Op elke camping zou dit echter wel anders zijn. Elke camping maakt een andere inschatting waar de campinggast naar op zoek is. Daarom zal je op de ene camping alleen een kinderprogramma vinden en op de andere camping beide. Ligt de camping aan zee? Dan ligt de focus veel meer op het animeren van de hele camping. Is de camping een gezellige familiecamping in de bergen dan ligt eerder de focus op het vermaken van de kinderen.

Animatieteams in alle soorten en maten

Animatieteams zijn er in alle soorten en maten. Op een kleine camping zou het team bestaan uit één animateur. Deze animateur zorgt voor de gehele animatie op de camping. Op grotere campings zijn er vaak ook grote teams vol animateurs. Dit team kan bestaan uit verschillende nationaliteiten. Ook zijn er op deze campings meestal shows in de avond. Die worden verzorgd door het team of door externe artiesten die worden ingehuurd door de campingbaas.

Keuzes maken

Waar houd jij van en aan welke eisen moet een camping en een animatieprogramma voldoen? De tip om de juiste camping te kiezen, is om na te gaan wat je zelf wilt. Wat past er bij je? Houd je van veel shows, dan kan je beter kiezen voor een grotere camping. Houd je meer van de gezelligheid en het knusse gevoel van camping? Kies dan voor een camping met een klein animatieteam. Er is voor ieder wat wils te vinden!

Populaire bestemmingen

Kids-Campings.com