Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Hoe ga jij op vakantie? Deze mogelijkheden zijn er allemaal!

Als het gaat om het boeken van een vakantie dan zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Je zou kunnen gaan voor een all inclusive hotel op een prachtig exotisch eiland. Ook kan je ervoor kiezen om de bergen te gaan beklimmen in een land zoals Zwitserland of Oostenrijk. De Villatent website is de moeite waard om te bezoeken wanneer je de mogelijkheden voor jouw vakantie wilt gaan bekijken. Om alvast een voorproefje te geven worden er in dit artikel verschillende mogelijkheden genoemd voor jouw vakantie. Lees je even mee?

Genieten van de luxe en de natuur met een glamping

Op vakantie gaan in een glamping wordt de afgelopen tijd steeds populairder. Eigenlijk is een glamping een combinatie van luxe en een camping. Glampings zijn door de hele wereld heen te vinden. Het biedt je de mogelijkheid om midden in de natuur te genieten met de nodige luxe die je misschien niet ervaar wanneer je gaat kamperen. Bij een glamping heb je meer ruimte en privacy. Ook zijn er vaak meer faciliteiten te vinden zoals zwembaden, goede restaurants, sportactiviteiten en supermarkten. Een glamping kan ook een leuke optie zijn wanneer je met je kinderen op vakantie gaat, er zijn vaak animatieprogramma’s op de parken te vinden die jouw kids een toffe tijd bezorgen.

Foto via Unsplash

Kamperen in de natuur

Voor de liefhebbers van de natuur kan kamperen een leuke optie zijn. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een rondtocht te maken door een land wat jouw aanspreekt. Zo kan je telkens van plaats tot plaats gaan en tussendoor uitrusten op een camping. Gaan kamperen kan een goedkopere optie zijn dan bijvoorbeeld een verblijf in een hotel. Ook ervaar je de natuur volop doordat je je midden in de natuur bevindt. Voor sommige mensen is het misschien een nadeel dat er minder luxe te vinden is op een camping, voor andere mensen is dit misschien juist een uitkomst. Je hebt bij de het kamperen de mogelijkheid om onder de sterren te slapen, wie wilt dat nou niet!

Foto via Unsplash

Verblijven in een hotel

Naast de mogelijkheid om te gaan kamperen of om te gaan kamperen met luxe op een glamping heb je ook de mogelijkheid om te overnachten in een hotel. In een hotel kan je jouw gehele vakantie overnachten maar je kunt ook overnachten in een hotel wanneer je op doorreis bent. Hotels zijn er te vinden in verschillende soorten. Zo heb je hele luxehotels waar je helemaal tot rust kan komen doordat er niks ontbreekt. Ook zijn er simpele en goedkope hotels te vinden, hier heb je toch de luxe die je misschien mist wanneer je gaat kamperen. 

Foto via Unsplash

Een voordeel aan het verblijven in een hotel kan zijn dat je een veilig gevoel hebt doordat er vaak 24/7 beveiliging te vinden is. Ook kan het prettig zijn dat er binnen een hotel vaak een restaurant te vinden is zodat er altijd voedsel in de buurt is wanneer je misschien geen zin hebt om zelf je eten te bereiden.

Wat voor een soort vakantie ga jij boeken?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

La Roche d’Ully

Familie Murzan, 3 september 2015

Vrijheid voor kinderen

Wat fijn om s’ ochtends een miniclub te hebben. De goed voorbereide knip, plak en tekenopdrachtjes vielen in de smaak. Onze animator Danielle nam echt de tijd om ze te helpen en wist ook de Engelse en Franstalige kindjes erbij te betrekken zodat ze elkaar leerden kennen. s’ Middags gingen we lekker naar het zwembad. Een kleine overzichtelijke camping waar kinderen vrij kunnen spelen.

Bezocht La Roche d’Ully in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com