Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs: een uitje voor het hele gezin

Volgend jaar voor het eerst op kampeervakantie met de kids of als ervaren kampeerder op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van kamperen? Kom naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Beurzen saai? Nee hoor! Voor de kinderen is er van alles te doen, dus maak er een uitstapje van met het hele gezin.

Oer-Hollands thema

Dit jaar kent de Kampeer & Caravan Jaarbeurs een gezellig oer-Hollands thema. Luister naar Hollandse klassiekers in het stadspark, terwijl je geniet van een lekker kopje koffie met appeltaart. De kinderen draaien ondertussen in het rond in de draaimolen of kijken verlekkerd naar alle foodtrucks met Hollandse snacks. Loop ook zeker even langs het plein ‘Camperen voor Broekies’ waar elke dag om half 12 een loterij start. Wie weet win jij de hoofdprijs: een week op campervakantie. Reken maar dat de kids hier enthousiast van worden!

Kamperen in het centrum van Utrecht

Wil je een unieke kampeerervaring op doen? Kom dan met het hele gezin overnachten bij de Jaarbeurs op de pop-up camping. Dat wil je toch niet missen? Wanneer kun je nu kamperen in het centrum van een stad? Na je bezoekje aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs loop je zo het centrum van Utrecht in om een hapje te eten. De volgende ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar, dus als ouders heb je ook even rust tijdens deze mini-vakantie.

Een speciale Kidsroute

Om je uitstapje met kids compleet te maken, kun je een speciale kidsroute volgen over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Tijdens deze route kom je van allerlei activiteiten tegen en worden je kids creatief en sportief uitgedaagd. Ga bijvoorbeeld golfen op de minigolfbaan of probeer de kluis te kraken voor mooie prijzen. Ook kun je verschillende oud-Hollandse spelletjes spelen. Zo voelt je dagje uit net als een dagje op de camping.

Op campervakantie met kinderen?

Wil jij volgend jaar eens iets anders proberen? Misschien is een campervakantie met kinderen iets voor jou. Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je proefrijden in een camper en hoor je in verschillende presentaties waar je allemaal aan moet denken als je op reis gaat met de camper. Liever met de caravan op vakantie? Ook hiermee kun je testritjes maken onder professionele begeleiding. Zo ga je goed voorbereid op je volgende kampeervakantie!

Scoor je tickets online met korting

Benieuwd geworden naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs en zie je zo’n mini-kampeerervaring wel zitten? Bestel je tickets vooraf online met korting. Kinderen kunnen gratis mee! Vergeet ook geen plekje te reserveren op de pop-up camping. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is van woensdag 11 tot zondag 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht, dus kom één van deze dagen zeker langs. Wij zullen er ook zijn!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com