Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Kids-Campings op de Vakantiebeurs

Ook dit jaar staat Kids-Campings.com weer op de Vakantiebeurs. Op deze beurs presenteren wij verschillende campings van Kids-Campings.com waar Team4Animation de animatie verzorgt. Ben je op zoek naar een leuke kindvriendelijke vakantiebestemming? Breng dan zeker even een bezoekje aan de beurs. Wat hier allemaal gebeurt en te doen is? Dat lees je in dit blog!

De Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is een grote inspiratiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht en vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 14 januari. Tour operators, toerismekantoren en individuele bestemmingen komen van over de hele wereld om jullie kennis te laten maken met hun vakantiebestemming. Ook zijn er volop activiteiten! Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de Experience Hal. Hier kijk je naar de mooiste reisfilms, volg je een kook of camera workshop en geniet je van een lekker biertje in de Bierstube. Zo krijg je meteen een vakantiegevoel! Weet jij al waar jouw volgende reis naar toe gaat?

De kidsroute

Ga je met de kinderen naar de vakantiebeurs? Dan is er een speciale kidsroute die je kunt volgen. De kinderen gaan op ontdekkingstocht door verschillende landen. Bij Dades reizen kunnen ze bijvoorbeeld een tattoo met henna laten zetten. Zijn je kinderen echte wijsneuzen? Bij National Geographic kunnen ze meedoen aan de FEIT of FABEL quiz. Eens kijken hoe goed hun algemene kennis is. En konden je kinderen afgelopen zomer geen genoeg krijgen van het animatieteam? Laat ze dit herbeleven! Kom langs bij onze stand waar de kinderen gezellig kunnen knutselen in de miniclub of een dansje kunnen doen. Ondertussen kunnen jullie rustig een mooie kindvriendelijke vakantiebestemming uitkiezen.

Stand Kids-Campings Vakantiebeurs

Welke Kids-Campings vind ik er?

Wij vertegenwoordigen 20 Kids-Campings op de vakantiebeurs. Deze campings zijn allemaal kindvriendelijk en hebben in de zomer animatie van Team4Animation. Op maar liefst 11 hiervan kunnen je kinderen in de zomer rondhuppelen met mascotte Lenny de Vos. Wil je bijvoorbeeld op vakantie naar de Ardèche komende zomer? Vraag dan uitgebreide informatie over Camping Castelet, Camping Ardèchois of Camping Coudoulets. Ook over de andere regio’s en bestemmingen in Frankrijk en Italië kun je uitgebreide informatie ontvangen. Bezoek ons in hal 7 op stand D125.

Kids-Campings

Ben je van plan een bezoekje te brengen aan de vakantiebeurs? Kaarten kun je het beste vooraf online bestellen. Dat doe je hier. En handig om te weten: je kinderen mogen gratis mee! Zo heb je meteen een leuk uitstapje met het gezin te pakken!

De gehele organisatie voor onze stand is uit handen genomen door Team4Events

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com