Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Costa Blanca

Ontdek de witte kust van Spanje met het hele gezin

De witte kust van Spanje, ofwel de Costa Blanca. Prachtige zandstranden, gezellige steden en een prachtige natuur. Voor een vakantie met het gezin is deze bruisende Spaanse toeristen regio een echte aanrader! Met de kinderen verblijf je op een leuke kids camping, waar de hele dag vermaak is, maar je zit daarnaast in een mooi gebied, waar je dagen de omgeving kunt ontdekken. De Costa Blanca in het zuid-westen van Spanje zal zorgen voor een vakantie om nooit te vergeten. Je bent verzekerd van mooi weer en de kinderen zullen zich geen seconde vervelen, wat wil je nog meer?

Prachtige steden en mooie stranden

Tijdens je vakantie met het gezin heb je eigenlijk maar een paar dingen nodig. Natuurlijk een goed verblijf dat geschikt is voor kinderen, maar ook de luxe van leuke steden in de buurt, prachtige stranden en de mogelijkheid tot activiteiten. Aan de Costa Blanca zit je dan perfect! Je zit in de buurt van de bekende badplaatsen Alicante en Benidorm. Hier kun je vele bezienswaardigheden bekijken, lekker tapas eten en een lekker ijsje eten op een van de pleintjes. Maar daarnaast liggen deze steden direct aan eindeloze stranden! Je kunt met het gezin dus genieten van een dagje strand, terwijl je bij een leuke Spaanse stad zit.

In en rondom de steden zijn vervolgens ook enorm veel leuke activiteiten te ondernemen. Zo kun je oude kastelen bezoeken, mooie wandelingen maken in de bergen, of watersporten ondernemen met de kinderen. Wat wil je nog meer?

Eropuit met de kids

Aan de Costa Blanca kun je talloze leuke uitstapjes plannen met het gezin. Het gebied zit namelijk vol met themaparken, waterpretparken en dierenparken. Zo kun je bijvoorbeeld naar Aqualandia een waterpark bij Benidorm. In dit park met maar liefs zeventien glijbanen kun je de hele dag vullen! Daarnaast heeft Aqualandia een zusterpark Mundomar. Dit is een zeedierenpark, waar je onder andere dolfijnen en zeehondjes kunt bewonderen! Maar in het park vind je ook vele andere tropische diersoorten, zoals vogels, leeuwen en tijgers. De kids kunnen de hele dag spelen in het park en samen hebben jullie een gezellige dag.

Omdat Mundomar en Aqualandia zusterparken zijn, kun je gebruik maken van een handige aanbieding. Je kunt namelijk een duoticket kopen, waardoor je entreekaartje geldig is voor twee personen. Ideaal dus voor een dagje eropuit samen met de kinderen!

Klinkt de Costa Blanca als jouw droomvakantie en kun je niet wachten om te vertrekken? Bekijk dan ons aanbod in alle kids campings in de regio!

Populaire bestemming aan de Costa Blanca

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com