Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Last minute: met de kids erop uit in de Krokusvakantie

Het is februari, de voorjaarsvakantie komt er weer aan. In het zuiden wordt deze week vaak rondom het caranval ingepland: van 10-18 februari. De andere regio’s zullen nog een paar weken langer moeten wachten. Hier houden de scholen deze voorjaarsvakantie namelijk van 24 februari tot en met 4 maart. Omdat de zomer nog zo lang op zich laat wachten is dit een ideaal moment om er toch ook even op uit te gaan met de kinderen. In dit blog een aantal interessante last minutes voor de Krokusvakantie.

De Lommerbergen

Krokusvakantie met kinderen in de Lommerbergen

Ontdek het prachtige Limburg vanuit de Lommerbergen. Op dit gezellige vakantiepark heb je een speciale kinderbungalow tot je beschikking. Dit betekent dat je bent voorzien van een gezellige speel- en slaapkamer voor de kids. Bovendien heb je hier een heerlijk subtropisch zwembad tot je beschikking. Handig, want in de Krokusvakantie wil de buitentemperatuur nog wel eens behoorlijk fris zijn!

Duinrell

Het grootste waterpretpark van Nederland is ook in de voorjaarsvakantie al geopend. Wanneer je een huisje huurt op het gezellige vakantiepark heb je gegarandeerd gratis toegang tot het attractiepark. Bovendien kun je een paar uur per dag terecht in het Tikibad. Door te overnachten op het park hebben de kids bovendien de tijd om alle kanten van Duinrell te ontdekken!

Marinapark Volendam

In de voorjaarsvakantie met de kinderen naar Volendam

Volendam is toch een dorp dat bij vele Nederlanders tot de verbazing spreekt. Bezoek het park daarom ook tijdens de Krokusvakantie en leer alles over de Nederlandse visserscultuur. Marinapark Volendam ligt op ongeveer 10 minuten rijden vanaf het vissersdorp. Je woont hier wel in zo’n karakteristiek huisje.

Sluftervallei

Even lekker uitwaaien? Vaar met de boot naar Texel en krijg het gevoel alsof je toch even in het buitenland op vakantie bent. Sluftervallei is een prachtig vakantiepark met comfortabele bungalows. Ga met de kids zeehonden spotten, of blijf lekker op het park om te genieten van het fun & entertainmentprogramma, de bowlingbaan en Bollo de beer!

Molenheide

Voorjaarsvakantie met kids op Vakantiepark Molenheide

Ten slotte nog een tipje in buurland België. De Molenheide ligt net over de grens, vlakbij Hasselt en Maastricht. Je kunt hier met de kids heerlijk wandelen over de Belgische Kempen. Mochten de temperaturen toch meevallen kun je bijvoorbeeld kiezen voor het blote voetenpad, een ontzettende leuke tocht voor kids! Op het park kun je de hele vakantie wel in het zwembad doorbrengen. Roetsj van de verschillende glijbanen, maak bommetjes en trek baantjes.

Met de kids erop uit in de Krokusvakantie

Natuurlijk zijn er nog veel meer opties om er lekker tussenuit te gaan tijdens de Krokusvakantie. Bekijk snel ons gehele aanbod en kies een lekker plekje uit. Voor je het weet is het weer maandag en is de vakantie voorbij…

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com