Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Lekker bewegen op Camping Beauregard!

Over ongeveer twee maanden breekt de zomervakantie voor een groot gedeelte van het land al aan. Daarna volgt langzamerhand de rest van het land. Misschien ben jij ook wel één van de vele Nederlanders die met het hele gezin naar Frankrijk afreizen voor een welverdiende vakantie. Even een weekje of twee genieten van het Franse natuurschoon en la belle vie. Het vermaak van de kinderen staat bij het kiezen van een camping vaak voorop. Daar hoef je je op Camping Beauregard geen zorgen om te maken. Hier zijn de tablets, telefoons en laptops zo vergeten, want we gaan lekker bewegen op Camping Beauregard!

Camping Beauregard

Groen, groener, groenst

Camping Beauregard bevindt zich in één van de groenste regio’s van Frankrijk, namelijk de Jura. Om precies te zijn, in het hart van de merenstreek op 450 meter hoogte. Naast veel groen, vind je hier dus ook meren, rivieren, watervallen, heuvellandschappen en natuurlijk het Jura gebergte! Op 500 meter van de camping tref je de rivier de l’Ain.

Camping Beauregard

De bron van deze rivier ligt in het Juragebergte, vlakbij de Zwitserse grens. Omdat de bron van de rivier zich op grootte hoogte bevindt, loopt de rivier op sommige punten stijl af. Dit zorgt hier en daar voor spectaculaire watervallen! De rivier de l’Ain leent zich perfect voor een kano- of boottochtje, maar zwemmen of je hengel uitgooien kan hier ook gewoon!

Een bezoek aan één van de kastelen in deze regio is ook een aanrader. Het Château d’Arlay en het Château du pin vind je beide in de buurt van de camping!

Bewegen is het nieuwe bingwatchen

Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht op de weilanden en heuvels van de Jura. Heerlijk om hier te wandelen, te fietsen en te spelen. Gelukkig is er op de camping ook genoeg te doen. Elk kind is anders, dus dat vraagt om verschillende soorten activiteiten. Daar is op Camping Beauregard voor gezorgd! De Nederlandse animateurs van Team4Animation gaan er voor zorgen dat de kinderen een onvergetelijke vakantie gaan beleven.

Camping Beauregard
’s Ochtends lekker knutselen of meedoen aan de aquagym en ’s middags kan er zowel in het binnen- als buitenzwembad gezwommen worden. Beide zwembaden beschikken over een apart kinderbad en bij het buitenzwembad kun je ook van de grote glijbaan roetsjen. Verder organiseert het animatieteam regelmatig sporttoernooien en speurtochten. Erg leuk voor de oudere kinderen!

Tenslotte doen de diverse speelterreinen het bij alle leeftijden goed. Schommels, glijbanen, een opblaaskasteel voor de kleintjes, sportvelden en een mooie minigolfbaan voor de oudere
kinderen. Zelf kunt u zich wagen aan de fitnessapparaten! ’s Avonds is iedereen moe genoeg om lekker te slapen…

Bonne nuit!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com