Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Leuk: raften in Italië met het gezin!

Kan iedereen zwemmen? Die boot in dan!

Hoe wilder, hoe beter! Sommige kids zijn niet weg te slaan bij het water, helemaal als het water wild tegen rotsen aan klettert. Wij snappen dat wel. Een leuk idee van ons? Raften in Italië, met het hele gezin!

Op minder dan een uurtje rijden van Rome ligt de perfecte plek om te raften met het gezin, op de Marmore watervallen in Umbrië om precies te zijn. Op deze rivier kun je fantastische afdalingen maken met een rubberboot, terwijl je in verschillende stroomversnellingen terecht komt. Gaaf! De boot leidt je door prachtige, tropische omgevingen.

Rafting & Easy Rafting

Om te raften in Italië met het gezin zijn geen speciale vaardigheden nodig. Voor de doorgaande rafting moet iedereen alleen kunnen zwemmen en in goede gezondheid verkeren. De boot is geschikt voor maximaal zes personen, en biedt de ultieme manier om wat sensatie te beleven met de kleintjes.

Er is ook een parcours beschikbaar voor kinderen die niet kunnen zwemmen, op de website van Rafting Marmore te vinden onder de noemer ‘Easy Rafting’. Deze boot legt een makkelijkere tocht af van in totaal acht kilometer tussen de gemeenten Ferentillo en Arrone. Niet per se minder leuk, wel iets minder eng! Durf jij het aan?!

12800204_999677236745390_1755404252055527059_n

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com