Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

In luxe op vakantie? Ga verzekerd op vakantie!

In de zomervakantie naar de camping, dat is waarschijnlijk wel de meest kindvriendelijke manier van vakantie vieren. De ouders ervaren het als een luxe dat er van alles voor de kinderen wordt georganiseerd. Zo kunnen zij zelf ook even heerlijk genieten. En de kinderen zelf hebben de tijd van hun leven en maken tal van nieuwe vriendjes. De hele familie heeft een fantastische tijd op de camping, dat is nog eens luxe vakantie vieren!

Op vakantie met de auto

Wie met kinderen op vakantie gaat weet dat er veel spullen mee moeten. Zoveel spullen dat het vliegtuig eigenlijk geen optie is. Daarom is de auto dan ook het meest geschikte vervoermiddel. De reis met de auto kan vooral voor kinderen soms eindeloos lijken te duren. Het is een hele uitdaging om je kinderen de hele reis te vermaken. In dit blog vind je een aantal tips hoe je de autorit op een leuke manier volbrengt. Wedden dat met deze tips de tijd voorbij vliegt?

Verzekerd op vakantie - Kids-Campings - Centraal Beheer

Verblijven in luxe

Campings zijn er in alle soorten en maten, groot of klein, met of zonder animatie en ga zo maar door. Er is altijd wel een camping te vinden die voldoet aan jouw wensen. Wil je nou een keer in een wat luxere accommodatie verblijven, kijk dan eens bij het glamping aanbod. Deze trend moet je echt een keer zelf uitgeprobeerd hebben. Zo verzeker je jezelf en je gezin de komende vakantie van luxe!

Verzekerd op vakantie - kamperen met kinderen - Centraal Beheer

Tijd om te gaan

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze. Zorg daarom dat je goed verzekerd op vakantie gaat. Vaak neem je ook dure apparatuur mee zoals een fotocamera of laptop. Een vervelend ongeluk kan altijd gebeuren, zorg daarom dat je een goede reisverzekering hebt. Je wilt immers lekker onbezorgd op vakantie gaan. Ga je vaker op vakantie in het jaar dan is het aan te raden een doorlopende reisverzekering te nemen.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

San Francesco

Familie van Vugt, 22 september 2017

Heerlijke vakantie gehad!

Ik vond het gedeelte met de stavaravans waar wij zaten aan de kant van het zwembad erg mooi. De tuintjes waren mooi aangelegd en onderhouden. Ook vond ik het zwembad echt top. En het personeel zowel bij het zwembad, de receptie en het restaurant waren allemaal erg gastvrij, heel vriendelijk en nooit te beroerd om je te helpen! Zo hebben ze bij het restaurant op de camping bij het meer ervoor gezorgd dat we met een clubje Nederlanders naar de EK wedstrijd van de Nederlandse dames konden krijgen. Dat was erg gezellig. Tot slot konden we elke dag genieten van heerlijke verse broodjes uit de supermarkt op de camping. Verder ligt de camping heel dicht bij een grote supermarkt en ook niet al te ver van plaatsen als Peschierra, Lasize, Sirmione, Bardolino, Desenzano en de stad Verona. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad!

Omgeving tips

De omliggende plaatsjes aan het Gardameer bezoeken en een bezoek aan Verona zelf. Ook hebben wij gevaren op het Gardameer en dat was ook erg leuk.

Bezocht San Francesco in september 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com