Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

In luxe op vakantie? Ga verzekerd op vakantie!

In de zomervakantie naar de camping, dat is waarschijnlijk wel de meest kindvriendelijke manier van vakantie vieren. De ouders ervaren het als een luxe dat er van alles voor de kinderen wordt georganiseerd. Zo kunnen zij zelf ook even heerlijk genieten. En de kinderen zelf hebben de tijd van hun leven en maken tal van nieuwe vriendjes. De hele familie heeft een fantastische tijd op de camping, dat is nog eens luxe vakantie vieren!

Op vakantie met de auto

Wie met kinderen op vakantie gaat weet dat er veel spullen mee moeten. Zoveel spullen dat het vliegtuig eigenlijk geen optie is. Daarom is de auto dan ook het meest geschikte vervoermiddel. De reis met de auto kan vooral voor kinderen soms eindeloos lijken te duren. Het is een hele uitdaging om je kinderen de hele reis te vermaken. In dit blog vind je een aantal tips hoe je de autorit op een leuke manier volbrengt. Wedden dat met deze tips de tijd voorbij vliegt?

Verzekerd op vakantie - Kids-Campings - Centraal Beheer

Verblijven in luxe

Campings zijn er in alle soorten en maten, groot of klein, met of zonder animatie en ga zo maar door. Er is altijd wel een camping te vinden die voldoet aan jouw wensen. Wil je nou een keer in een wat luxere accommodatie verblijven, kijk dan eens bij het glamping aanbod. Deze trend moet je echt een keer zelf uitgeprobeerd hebben. Zo verzeker je jezelf en je gezin de komende vakantie van luxe!

Verzekerd op vakantie - kamperen met kinderen - Centraal Beheer

Tijd om te gaan

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze. Zorg daarom dat je goed verzekerd op vakantie gaat. Vaak neem je ook dure apparatuur mee zoals een fotocamera of laptop. Een vervelend ongeluk kan altijd gebeuren, zorg daarom dat je een goede reisverzekering hebt. Je wilt immers lekker onbezorgd op vakantie gaan. Ga je vaker op vakantie in het jaar dan is het aan te raden een doorlopende reisverzekering te nemen.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Bretonnière

Familie Wijsman, 27 november 2015

Zeer ruime campingplaatsen

Zeer betrokken eigenaren die volop meedraaien, goede service, volop informatie over activiteiten in de omgeving. Leuk animatieprogramma, zéér enthousiast verzorgd door Merel, van Team4Animation. Prettig aan de camping was naast de zeer ruime campingplaatsen, ook dat – ondanks dat het een middelgrote camping is – het kleinschalig oogt, door de 4-6 meter hoge hagen tussen de verschillende delen van de camping.

Bezocht Bretonnière in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com