Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Maximaal ontspannen op Mas de Champel

Ultiem tot rust komen in het hart van de Ardèche? Het lijkt wel alsof Mas de Champel daarvoor gemaakt is. De natuurlijke stilte is met geen pen te beschrijven en dat maakt dat menig vakantieliefhebber hier maar al te graag bivakkeert. Het bijzondere van Mas de Champel is bovendien dat rust en vermaak hier optimaal gecombineerd worden. Zo gaan de kids hun eigen gang terwijl jij tot rust komt in de wellness. Wat wil je nog meer?

Mas de Champel
Foto van Mas de Champel

Laat alle zorgen van je afglijden op Mas de Champel

Wij begrijpen maar al te goed dat je pas kunt ontspannen als de kids het naar hun zin hebben. Gelukkig is kinderplezier hier gegarandeerd, waardoor jij ook echt een vakantiegevoel hebt. Om de vakantie goed in te luiden, wandel je direct de wellnessruimte met spa in waar je jezelf lekker kunt verwennen. Ook de groene omgeving en het zandstrandje voor de deur doen het goed voor iedereen die even het hoofd leeg wil maken. Word je juist heel ontspannen van activiteit? Stap op de mountainbike of huur een kano en laat jezelf verrassen. Oogstrelende vergezichten zijn gegarandeerd.

Mas de Champel
Foto van Mas de Champel

Kinderen gaan hun eigen gang

Aan lachende kindergezichtjes wordt op Mas de Champel veel waarde gehecht. Kijk eens om je heen en je begrijpt direct waarom. Talloze speeltoestellen, een prima zwembad en meerdere sportactiviteiten staan hier op de kids te wachten. Zo kunnen ze zich uitstekend vermaken op de trampoline of met een potje beachvolleybal. Het zal je verbazen hoe snel de kids aansluiting hebben gevonden met leeftijdsgenootjes. Jonge boekenwurmen kunnen terecht in de bibliotheek waar een heel arsenaal boeken op hen staat te wachten.

Mas de Champel
Foto van Mas de Champel

De hele dag vermaak dankzij het animatieteam

De topentertainers van TeamAnimation weten als geen ander wat nodig is om het hele gezin te vermaken. Zo wordt er in juli en augustus ‘s avonds entertainment van de bovenste plank georganiseerd. Van goochelavonden tot aan rondjes bingo. Ook overdag is het één groot feest dankzij de vele spelletjes, sportwedstrijden en shows. Voor alle kleintjes tussen de 4 en 12 jaar is er een aparte kidsclub die wekelijks in een speciaal thema staat. Bovendien worden activiteiten als buiten spelen, knutselen en minidisco gecombineerd voor ultiem kinderplezier. En het fijne aan de animatie? Ze spreken gewoon Nederlands!

Mas de Champel
Foto van Mas de Champel

Als je ook enthousiast geworden bent over deze camping kun je hier jouw verblijf boeken voor komende zomer. Zien we je snel op Mas de Champel?

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Mas de Champel

Zuid-Frankrijk, Ardèche, Frankrijk

  • Watersportactiviteiten op de rivier
  • Multisportveld
  • Speeltuin met trampoline

In de warme zomer is het op Camping Mas de Champel extra gezellig in het grote zwembad en met het animatieteam. Kom jij het beleven?

Blogcategorieën

Pagina delen

10

Roche d’Ully

Anoniem, 8 september 2016

Fantastisch!

De keren dat wij met de kinderen bij het animatie team geweest zijn was fantastisch. Met name Chanel, de jongedame, die onze kinderen wist te vermaken met allerlei leuke liedjes en spelletjes. Haar enthousiasme en haar bevlogenheid zorgde voor een prachtige interactie tussen haar en de kinderen. Mijn complimenten aan de organisatie, maar ook naar Chanel zelf die ondanks de 36 graden alles uit de kast haalde om de kinderen een fijne dag te bezorgen.

Bezocht Roche d’Ully in augustus 2016 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com