Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Met de kids naar Le Douzou!

Frankrijk is nog altijd één van de meest populaire landen om te gaan kamperen met de kids. En dat is natuurlijk niet voor niets. Je bereikt je bestemming relatief snel, wat met kinderen ideaal is. Het is er lekker weer en in alle opzichten anders dan ons eigen kikkerlandje, wat toch wel een beetje een must is tijdens je vakantie. Wanneer je met de kinderen gaat kamperen is er natuurlijk meer belangrijk dan afstand en lekker weer. Camping Le Douzou is zo’n bestemming waar de kids de zomer van hun leven zullen beleven. Weten waarom? Dat vertel ik je in dit blog!

De animatie

De beste herinneringen aan kamperen als kind heb ik toch echt wel aan de campings met een goed animatieteam. Geweldig vond ik het om deel te nemen aan verschillende toernooien en gezellige avondjes. Het allerleukst waren toch wel de animateurs, die je na een paar dagen al als je beste vrienden beschouwden. Op Le Douzou hebben ze zo’n geweldig animatieteam. Getrainde animateurs die ook nog eens Nederlands spreken! Wat wil je nog meer? Het animatieprogramma is hier enorm uitgebreid. Dagelijks wordt er van alles georganiseerd, ieder kind zal zich hier vermaken. Rond het kampvuur met marshmallows, pony rijden of op zondag avond naar het zwembadfeest. Aankomende zomer, tijdens het WK voetbal in Rusland, worden er thema avonden georganiseerd. Tijdens deze avonden kun je met elkaar voetbal kijken in de snackbar die wordt omgetoverd tot een supportersclub. Ondertussen geniet je natuurlijk van een heerlijke maaltijd!

To-Do in de omgeving van Le Douzou

Ook al is er op Camping Le Douzou van alles te beleven, de omgeving is ook niet geheel onbelangrijk. Uitstapjes maken in de omgeving blijft bij kinderen vaak favoriet. Deze camping bevindt zich in Aquitanië, nabij Bordeaux. Naast het feit dat deze omgeving een goede uitvalsbasis is voor sportieve activiteiten zijn er ook hele leuke uitstapjes in de buurt die geschikt zijn voor kids. Een aanrader? De grotten Cougnac! Deze twee grotten zijn nog in originele staat behouden, inclusief muurschilderingen. De kids kijken hun ogen uit! Daarnaast vind je in de omgeving van Le Douzou meerdere, prachtige kastelen. Bezoek Château des Milandes waar je wandelt door de prachtige tuin en het voelt alsof je terug gaat in de tijd wanneer je rondloopt in het kasteel zelf. Misschien wel het allerleukste aan dit kasteel is dat je een roofvogelshow kunt aanschouwen!

Le Douzou - Chateau des Milandes

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com