Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Nooit meer gedoe onderweg met Breakzy!

Iedereen die regelmatig met (kleine) kinderen voor langere tijd in de auto zit weet het eigenlijk al. Je bent nog geen vijf minuten onderweg of het beging al: “Ik moet plassennn!”, “Zijn we er al bijna?” en “Ik verveel me!” klinkt het dan vanaf de achterbank. Eigenlijk is dan de stemming al volledig bepaald en dan moet je nog twee weken op vakantie. Wanneer je dan uiteindelijk toegeeft en een pitstop maakt kom je terecht bij een aftands bezinestation met smerige toiletten en een karig grasveldje: daar wordt je dan ook niet echt vrolijk van!

Herken je jezelf in dit verhaal? Dan is het zeker het overwegen waard om de app Breakzy eens uit te proberen voor de volgende lange autorit, bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie!

Breakzy: de pitstop-applicatie

Breakzy is een applicatie voor je Android of iOS (Apple) telefoon die binnenkort bij jou in de App store te verkrijgen is. Met deze app heb je nooit meer een drama-pitstop tijdens jouw reis. De ontwikkelaars van de app, Judy van den Putte en Marcel de Lusenet, gaan ons namelijk helpen om de leukste pitstops op de route te ontdekken. Met beoordelingen van andere gebruikers over de schoonheid van het toilet, het lekkere eten en dat ene leuke speeltuintje daarin meegenomen.

Waar ik nog niet met eigen kinderen onderweg ben, maar wel als trainer synchroonzwemmen vaak kids op de achterbank heb zitten, klinkt het mij als een droom in mijn oren! Ik kan me goed voorstellen hoe lastig het is wanneer de autorit nog langer duurt met van die onrustige kinderen op de achterbank. Af en toe lekker buiten uitrazen, spelletjes spelen of gewoon een plasbeurt op een schoon toilet is zeker geen overbodige luxe!

Binnenkort te downloaden

Nog een voordeel? Je hoeft er niet bang voor te zijn dat Breakzy je gehele databundel leegslurpt. Het plan is om de app offline te laten opereren, waarin je van tevoren jouw route inplant en zo dus de leukste pitstops (op advies van anderen) tegenkomt. Mocht een pitstop jou toch niet zo bevallen, of juist heel erg, dan kun je ook je eigen review achterlaten met punten voor het gebruiksgemak, maar ook met een beschrijving van jouw pitstopervaring! Bovendien hechten de ontwikkelaars van Breakzy aan de “echtheid” van hun reviews: geen commerciële verhalen van bedrijven, maar ervaringen van medeouders en/of andere mensen die vaak met kinderen onderweg zijn.

Hoewel de app nu nog niet in de appstore te vinden is, is het wel de bedoeling dat de app deze maand nog verschijnt! Zo kun jij bijvoorbeeld tijdens hemelvaart al gebruik maken van deze app. Naast dat de app komt met handige tips over lekker eten en leuke activiteiten, kan hij je ook vertellen waar je op je route het goedkoopst kunt tanken.

De app wordt geheel door crowndfunding gefinancierd en zal straks dan ook gratis te downloaden zijn op jouw telefoon! Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen rondom Breakzy? Houd dan de Facebook-pagina in de gaten!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

La Poche

Tineke Kuipers, 26 augustus 2015

Een verademing

Een leuke, niet té commerciële vrij kleine camping, midden in de natuur van De Drôme met een fantastische animatieteam bestaande uit Maud en Nino. Zij hebben mij als grootouder met bewondering doen kijken naar alle activiteiten, waar zij de kinderen en jongeren maar soms ook de volwassenen enthousiast mee maakten. Voor zowel het Franse als Nederlandse publiek was het een verademing te zien.

Bezocht La Poche in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com