Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Kids-Campings.com

Een heerlijk weekje weg!

Op vakantie in de herfstvakantie

Renske Swarts

"Nog niet helemaal weer gewend aan het drukke werkleven en zin om er weer op uit te gaan? Ga nog lekker even een weekje weg in de herfstvakantie!"

Op vakantie in de herfstvakantie

Missen de kinderen de zomervakantie nu al of heb je zelf nog zin om er tussenuit te gaan? De herfstvakantie komt er weer aan, dus grijp je kans en profiteer van leuke aanbiedingen! Zo verleng je je vakantiegevoel met een heerlijk weekje weg.

Luxe kamperen met de kids

Het najaar is de ideale periode om in een luxe accommodatie te slapen met het gezin. Zowel dichtbij huis als wat verder weg zijn nog genoeg accommodaties beschikbaar voor een luxe kampeervakantie. Extra fijn aan zo’n accommodatie is dat je je eigen douche en wc hebt, zodat je in de wat koelere avonduren niet meer over de camping hoeft te lopen, maar heerlijk in je warme accommodatie kunt blijven.

luxe kamperen - herfstvakantie

Nog lekker warm in Zuid-Europa

Als je je zomer graag nog wat wilt verlengen, kun je kiezen voor een herfstvakantie in Zuid-Europa. Hier is het nog lekker warm. Bovendien is het water van de zee lekker opgewarmd in de zomer, waardoor het ook aan het strand nog heerlijk vertoeven is. Terwijl de kinderen zandkastelen bouwen, geniet jij van een boek dat je al tijden wilt lezen. Ook heb je op veel campings in Zuid-Europa nog animatie in de herfstvakantie, waar je je kinderen met een gerust hart even kunt achterlaten. Zo heb je eindelijk die welverdiende rust.

zwembad - herfstvakantie

Maar welke campings zijn nog open?

Er zijn nog voldoende campings open in de herfstvakantie, maar voor leuke aanbiedingen en een overzicht van campings waar je nog vakantie kunt vieren in de herfstvakantie kun je een kijkje nemen op deze website. Je vindt hier onder andere een top 10 van bestemmingen dichtbij huis en een top 10 van vakantieparken met een binnenzwembad. Wil je toch echt naar de zon? Dan vind je er ook een groot aantal zonbestemmingen. Op deze manier wordt jouw herfstvakantie zeker een succes!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com