Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Op vakantie in de herfstvakantie

Missen de kinderen de zomervakantie nu al of heb je zelf nog zin om er tussenuit te gaan? De herfstvakantie komt er weer aan, dus grijp je kans en profiteer van leuke aanbiedingen! Zo verleng je je vakantiegevoel met een heerlijk weekje weg.

Luxe kamperen met de kids

Het najaar is de ideale periode om in een luxe accommodatie te slapen met het gezin. Zowel dichtbij huis als wat verder weg zijn nog genoeg accommodaties beschikbaar voor een luxe kampeervakantie. Extra fijn aan zo’n accommodatie is dat je je eigen douche en wc hebt, zodat je in de wat koelere avonduren niet meer over de camping hoeft te lopen, maar heerlijk in je warme accommodatie kunt blijven.

luxe kamperen - herfstvakantie

Nog lekker warm in Zuid-Europa

Als je je zomer graag nog wat wilt verlengen, kun je kiezen voor een herfstvakantie in Zuid-Europa. Hier is het nog lekker warm. Bovendien is het water van de zee lekker opgewarmd in de zomer, waardoor het ook aan het strand nog heerlijk vertoeven is. Terwijl de kinderen zandkastelen bouwen, geniet jij van een boek dat je al tijden wilt lezen. Ook heb je op veel campings in Zuid-Europa nog animatie in de herfstvakantie, waar je je kinderen met een gerust hart even kunt achterlaten. Zo heb je eindelijk die welverdiende rust.

zwembad - herfstvakantie

Maar welke campings zijn nog open?

Er zijn nog voldoende campings open in de herfstvakantie, maar voor leuke aanbiedingen en een overzicht van campings waar je nog vakantie kunt vieren in de herfstvakantie kun je een kijkje nemen op deze website. Je vindt hier onder andere een top 10 van bestemmingen dichtbij huis en een top 10 van vakantieparken met een binnenzwembad. Wil je toch echt naar de zon? Dan vind je er ook een groot aantal zonbestemmingen. Op deze manier wordt jouw herfstvakantie zeker een succes!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde campings

Eurocamping - Kids-Campings.com
7

Eurocamping

Gardameer, Italië

 • Direct aan het Gardameer
 • Rustige, gezellige familiecamping
 • Restaurant met afhaalmaaltijden

Geniet van een mooie vakantie aan het Gardameer op camping Eurocamping. Duik in het zwembad, doe mee met de activiteiten en geniet van de zon.

Village Isolino - Kids-Campings.com Tip
7,9

Village Isolino

Lago Maggiore, Italië

 • Direct aan het meer
 • Echt waterparadijs
 • Leuker stadjes in de buurt

Camping Isolino ligt direct aan het mooie Lago Maggiore. Geniet in het waterparadijs of breng een bezoek aan één van de vele karakteristieke stadjes.

Village Mediterraneo - Kids-Campings.com
8,1

Village Mediterraneo

Adriatische kust, Italië

 • Waterspeeltoestellen
 • Vlakbij waterpretpark
 • Trampolines

Camping Mediterraneo is gelegen aan de Adriatische kust. Op de camping bevindt zich een zwembadcomplex, animatieteam, disco en een miniclub.

Pagina delen

Marina d’Oru - Kids-Campings.com
7,2

Marina d’Oru

Corsica, Frankrijk

 • Direct aan het strand
 • Vakantiepark voor families
 • Kinderanimatie

Direct aan zee en niet ver van de havenstad Bastia. Ontspannen kan in één van de spa's, na een potje tennis of minigolf.

Blogcategorieën

Kids-Campings.com