Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Op zoek naar een kindvriendelijke camping in Frankrijk? 4 tips!

Wat is er nou fijner dan een mooie tijd beleven met de kinderen op een kindvriendelijke camping in Frankrijk? Franse campings zijn over het algemeen erg familie- en kindvriendelijk. Een camping waar kinderen eindeloos kunnen buitenspelen en accommodaties met een kindvriendelijke inrichting. Verveling is verleden tijd met het animatieteam dat elke dag opnieuw klaar staat om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen. Er zijn letterlijk honderden kindvriendelijke campings in Frankrijk. Om de keuze makkelijker te maken, zetten we vandaag 4 op een rij!

Val de Bonnal

In het hart van het landelijke Franche-Comté ligt kindercamping Val de Bonnal, een camping voor echte waterratten. Val de Bonnal heeft niet alleen een zwembad, maar een groot zwemparadijs! Terwijl je geniet aan het zwembad, vermaken de kinderen zich in het waterrijk landgoed waar je kan zwemmen, vissen en klauteren over de rivier Ognon. Extra leuk is dat Lenny de Vos rondloopt op de camping die graag met de kinderen op avontuur gaat.

La Citadelle

Op zoek naar een kindercamping in een groene omgeving? Dan is La Citadelle de camping die je zoekt! Deze camping ligt bij het middeleeuwse stadje Loches waar je kastelen uit de Renaissance kan bewonderen. Zijn de kinderen niet zo’n avonturiers die graag kastelen gaan bekijken? Dan is er nog altijd een speelterrein en de miniclub p’tits loups te vinden op de camping waar zij in de middag kunnen knutselen en dansen.

La Plage

Een actieve natuurvakantie beleven met de kids in Zuid-Frankrijk? Camping La Plage ligt in de omgeving van heidevlakten en bossen. Verblijf in een tent of een chalet op deze kleine camping. Midden in de natuur kan je een prachtig zandstrand vinden aan het meer de Vézère. Liever in een zwembad zwemmen? Dat kan in het verwarmde zwembad op de camping. Vergeet niet naar het dorpje Treignac te gaan. Dit is officieel een van de mooiste dorpen in Frankrijk! Op de camping is Nederlandse animatie aanwezig: perfect!

Domaine du Verdon

Een mooie camping in Gorges du Verdon mag niet ontbreken in dit rijtje. Gorges du Verdon is persoonlijk mijn favoriete plek in Frankrijk! Midden in het regionale natuurpark van Verdon ligt kindercamping Domaine du Verdon. Met een ruime keuze aan accommodaties en de faciliteiten die de camping biedt, is het voor iedereen genieten. Water is hier overal te vinden; de grootste Canyon ter wereld, een kanovijver midden in de camping en een groot waterparadijs compleet met glijbaan en kinderbadje!

Dit was ons rijtje, je hoeft nu niet verder op zoek naar een kindvriendelijke camping in Frankrijk!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com