Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Overnachten op Natterer See

Na 10 uur onderweg te zijn waren we bijna aan de grens met Oostenrijk. Nog één tunnel en dan zijn we in Oostenrijk. Op de navigatie stond dat we om half 11 op camping Ferienpradies Natterer See aan zouden komen. Mooi op tijd, want we mochten tot 11 uur ’s avonds de camping op. ‘Nog maar 2 uurtjes’, dachten we, totdat die ene tunnel waar we doorheen moesten dicht bleek te zijn: werkzaamheden. Met een omleiding zouden we nog nét de camping op kunnen en yes! Met 5 minuten voor tijd konden we precies nog de camping op en ons plekje opzoeken.

Rust en ruimte

De camping stond vol en toch was het rustig. Niet veel campinggasten waren nog op, alleen de lichtjes aan de luifel stonden aan. Toch een gezellig gezicht! Wij pakten onze koffers snel uit, maakten de bedden op en na een snelle douche naar bed. Naar bed zonder een idee te hebben hoe de omgeving en camping er eigenlijk uit ziet.

De volgende ochtend stonden we op met een ‘wauw’! De camping ligt in een dal, omringd met enorme bergen. Tja, dat kunnen niet uitleggen, dat moet je zien:

Waterplezier

Een rondje op de camping lopen valt niet mee met het hoogteverschil. Vanaf de receptie naar het meer kun je een heerlijk rondje lopen, maar er staan ook een aantal accommodaties hogerop. In het meer zie je allerlei speelattributen, leuk voor jong en oud. Van een stormbaan in het water tot een glijbaan die in de heuvel is gebouwd. Vroeg in de ochtend is het nog rustig en zie je hier en daar een dorpeling baantjes zwemmen, maar later in de ochtend zijn alle kinderen van de camping in het water te vinden.

De kleintjes staan centraal op Ferienparadies Natterer See. In het hoogseizoen staat het animatieteam klaar in de ‘Topi’ Kids Club. Het enthousiaste animatieteam helpt en organiseert de hele dag bij het spelen, knutselen en ravotten. Voor het animatiegebouw is er een heus sportveld te vinden, compleet met (water)speeltuin!

topi club

Kortom, deze camping tussen de bergen, met een adembenemend uitzicht, gelegen aan een meer is een paradijs voor kids!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com