Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

Recap: Kids-Campings op de Vakantiebeurs!

Van 10 tot en met 15 januari vond voor de 47ste keer het grootste toeristische evenement van Nederland plaats: de Vakantiebeurs. Dit jaar was Kids-Campings voor het eerst present met een eigen stand! Ook voor mij was het de allereerste keer dat ik de wereld van de Vakantiebeurs binnenstapte. Ik had de eer om een aantal campings waarmee we samenwerken te promoten. Ook Liz, die alles van Kids-Campings weet en zelf ook als animatrice heeft gewerkt, was van de partij. Hierbij een recap van de eerste keer Kids-Campings op de Vakantiebeurs!

Vak(antie)beurs

Bij binnenkomst bleek dat er flink wat werk was verzet om de saaie Jaarbeurshallen zo aan te kleden dat je je in Afrika, Italië of midden op de camping waande. Overal heerlijke geuren van de vele typische gerechten, er liep een trio Italianen die serenades brachten, en een enorm zwembad waar je in kon suppen. Ondanks de kou en de sneeuw waren er toch bijna 110 000 bezoekers die inspiratie konden opdoen in elk werelddeel.

De Vakantiebeurs zou geen beurs zijn als je er ook als professional niet aan je trekken kan komen. De eerste twee dagen waren de Vakdagen, waar mensen vanuit allerlei hoeken van de toerismebranche op af komen. Er is een inhoudelijk programma te volgen over de nieuwste ontwikkelingen en kansen in de reismarkt. Maar natuurlijk worden er tussendoor heel wat praatjes en afspraken gemaakt met relaties en (potentiële) klanten. Zo kwamen er ook geïnteresseerde campings, bloggers en bedrijven langs de Kids-Campings stand, op zoek naar een eventuele samenwerking. Leuk om te weten: de eerste samenwerking voor op Kids-Campings is al een feit, de Franse campingketen C’est Si Bon is vanaf nu een van de aanbieders op de site!

Onze Kids-Campings

Voor zover ik heb gezien was Kids-Campings was een van de weinige exposanten die specifiek gericht was op kamperen met kinderen. Ouders, grootouders en hele gezinnen wisten onze stand dus goed te vinden! Voor families is het wel zo fijn dat ze een camping vinden die goed bij hun gezinssituatie past. De ene familie had jonge kindjes en zocht een wat kleinere camping niet al te ver weg, de ander zocht juist een grotere camping die veel te bieden heeft voor hun tieners. Kids-Campings heeft dan een heel ruim en divers aanbod, waar die verschillende families makkelijk kunnen filteren op reisgezelschap of thema. Onze desks waren gevuld met brochures van veertien hele leuke Franse Kids-Campings die speciaal meewerkten aan de Vakantiebeurs: Arche, Ardéchois, Bastets, Château, Château des Marais, Coudoulets, Domaine la Garenne, Douzou, Grande Tortue, Leï Suves, Mas de Reilhe, Neptune, Peupliers (Tarn) en Roche d’Ully.

Al deze campings zijn natuurlijk te vinden op de site en hebben ook dit jaar Nederlandstalige animatie door Team4Animation, dus neem gerust een kijkje bij de campings!

Aan het eind van de week waren de bezoekers heel wat brochures en inspiratie rijker en wij veel brochures armer en contacten rijker. Kortom, de eerste keer Vakantiebeurs was een succes voor Kids-Campings en hopelijk ook voor de vele grote én kleine vakantiegangers!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com