Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Samen genieten van het najaar

Inmiddels is het winterse weer toch echt toegetreden in ons kikkerlandje. Dat betekent natuurlijk niet dat er geen mooie najaarsdagen meer in het verschiet liggen. Bovendien is het najaar een fijne periode om nog even een weekendje weg te gaan met het gezin of bijvoorbeeld een familieweekend te plannen. Gelukkig zijn genoeg kindvriendelijke vakantieparken voorzien van verwarming en luxe accommodaties, waardoor je hier ook in het najaar en zelfs in de winter kunt genieten van een topvakantie.

Op bezoek bij de oosterburen

Een van de populairste bestemmingen voor een vakantie in het najaar is ons buurland Duitsland. Niet te ver weg en wel een compleet andere omgeving: slechts enkele redenen om voor een vakantie in ons buurland te kiezen. Met de kerstmarkten weer in het vooruitzicht is de sfeer in de Duitse dorpjes en steden als vanouds gezellig. Extra leuk om rond deze tijd met kinderen eropuit te trekken naar Duitsland.

Kids-Campings herfst najaar

Laat onze aanbieder Landal hier toevallig een groot aantal kindvriendelijke parken hebben. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij Landal Wirfttal in de Eifel of naar Landal Hochwald in Rijnland-Palts. En het allerleukste? Voor boekingen tot aan de kerst ontvang je nu hoge kortingen. Soms boek je bijvoorbeeld al een weekend op een Landalpark voor 99 euro. Zie hiervoor ook de speciale najaarsactiepagina van Landal.

Sinterklaas vieren buiten de deur

Ook een leuk idee en weer eens wat anders: sinterklaas vieren buiten de deur. Denk maar eens aan de leuke activiteiten die dan op verschillende vakantieparken georganiseerd worden. Tussen 16 november en 7 december vind je bijvoorbeeld op verschillende Landal parken gezellige sinterklaasactiviteiten als pepernoten bakken of op zoek gaan naar de Gouden Pepernoot. Leuk dus om met kinderen hier een weekend te verblijven.

Benieuwd wat aanbieder Landal jullie te bieden heeft voor het najaar? Neem eens een kijkje tussen ons aanbod en wie weet zit jullie volgende vakantiebestemming hier tussen!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com