Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Sprookjesachtig verblijven bij Domaine du Logis

Attentie kinderen van Nederland! Heb jij je altijd al eens in of rondom een kasteel willen wonen? Tijdens een vakantie bij Domaine du Logis komen je dromen uit. Deze camping is namelijk om een prachtig Bretons kasteel heen gebouwd. ’s Nachts slaap je in een van de verschillende soorten stacaravans of in je eigen tent. Hoe dan ook, op deze vijf sterrencamping beleef je een heerlijke vakantie in Bretagne!

Domaine du Logis via Kids-Campings.com

Foto van Domaine du Logis

De camping verkennen

Na ongeveer acht uur rijden vanaf Utrecht ben je al bij Domaine du Logis. Niet verkeerd, toch? De eindbestemming maakt de reis alle moeite waard. Eenmaal aangekomen kijk je je ogen uit naar de prachtige gebouwen die samen het kasteel vormen. En dan heb je deze nog niet eens van binnen gezien!

Na rustig je tent opgezet te hebben, je caravan te hebben geparkeerd of je spulletjes uitgepakt te hebben is het tijd om de camping te verkennen. Domaine de Logis heeft namelijk niet voor niets vijf sterren weten te veroveren. Neem een plons in het verwarmde zwembad of loop naar de bar om lekker te genieten van een verfrissend colaatje – of een lekker Frans wijntje voor de volwassenen natuurlijk. De bar vormt het hart van de camping! Hier komt iedereen samen om de gezelligheid op te zoeken na een lange dag op de camping of in de omgeving. Zowel overdag als ’s avonds strijk je hier neer voor een rustmomentje. Ook dat is natuurlijk nodig tijdens je welverdiende vakantie.

Zwembad Domaine du Logis via Kids-Campings.com

Foto van Domaine du Logis

Ook de omgeving verkennen? Leuke stadjes in de buurt van Domaine du Logis zijn Rennes, Saint-Malo en Mont-Saint-Michel. Binnen een uur ben je al in deze typisch Bretonse steden.

Een ideale vakantie voor kinderen

Vergeet als je terugkomt niet om even hallo te zeggen tegen de eigenaren van de camping, Miguel en Delphine. Zij hebben speciaal voor al hun Nederlandse gasten een woordje Nederlands geleerd. Er zullen hoogstwaarschijnlijk ook wel een paar andere Nederlandse gezinnen op deze camping vertoeven. De kids krijgen zo de kans om nieuwe vakantievriendjes te maken, maar dat is niet alles. In het hoogseizoen staan er namelijk ook altijd twee entertainers van Team Animation klaar om met de kinderen te spelen of de minidisco te dansen. De kinderen willen nooit meer naar huis!

Speeltuin Domaine du Logis via Kids-Campings.com

Foto van Domaine du Logis

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

La Poche

Tineke Kuipers, 26 augustus 2015

Een verademing

Een leuke, niet té commerciële vrij kleine camping, midden in de natuur van De Drôme met een fantastische animatieteam bestaande uit Maud en Nino. Zij hebben mij als grootouder met bewondering doen kijken naar alle activiteiten, waar zij de kinderen en jongeren maar soms ook de volwassenen enthousiast mee maakten. Voor zowel het Franse als Nederlandse publiek was het een verademing te zien.

Bezocht La Poche in augustus 2015 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com