Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Sprookjesachtig genieten bij Ville Huchet

Kamperen op een landgoed in Bretagne. Bij Ville Huchet kruipen de kids in de huid van een ridder of prinses, want op het terrein staat zelfs een kasteel. Tel daar alle kindvriendelijke activiteiten bij op en en je weet dat je hier goed zit voor een vakantie met het gezin. En overnachten? Dat kan in een van de accommodaties. Kies jij voor een cottage, chalet, appartement of een lodge? Keuze genoeg in ieder geval. Hoe je vakantie er op deze camping uit zal zien? Lees met me mee!

Ville Huchet kasteel

Een dag op Ville Huchet

In het hoogseizoen zijn de kinderen niet meer weg te slaan van Ville Huchet, want dan is elke dag gevuld met activiteiten. De allerkleinsten kunnen knutselen bij de kinderclub, maar ook voor de oudere kids is er een leuk entertainmentprogramma. Die vakantievriendjes en vriendinnetjes zijn hier zo gemaakt. Wat dacht je van meedoen aan een sporttoernooi? Waterratten zitten hier ook helemaal op hun plek. Er is namelijk een waterpark met glijbanen. Ook na het diner houdt het nog niet op met die gezelligheid. Van gezellige borrels tot karaoke, top voor tieners! Wil je ook eens wat als gezin ondernemen? Sla met zijn allen een balletje op de midgetgolfbaan of gooi een balletje op de jeu de boules baan.

Ville Huchet - waterpark

Naar Mont Saint-Michel

Niet alleen op Ville Huchet zelf kun je sprookjesachtig genieten, want deze camping ligt op een steenworp afstand van Mont Saint-Michel. Dit bijzondere eiland waarop een kasteel ligt steelt de show in veel reisbladen. Het staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en het is echt een must see die je in je leven gezien moet hebben. Trek er een middag voor uit of maak er een dagje weg van en plak er een bezoek aan de Middeleeuwse stad Dinan aan vast. Bretagne bruist dan wel van de culturele bezienswaardigheden, maar ook watersporten kun je hier als de beste beoefenen. Weet jij al hoe je jouw vakantie gaat invullen?

Mont Saint-Michel

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Clairière

Familie Breur, 21 maart 2017

Fantastisch!

De tendi tenten zijn fantastisch en rustig gelegen. Maar wel met faciliteiten van de camping zoals een zwembad, kidsclub, barretje. Tips in de omgeving? Kanoën, klimmen, fietsen en stranden!

Bezocht Clairière met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com