Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Kijk terug op een fijne vakantie met deze tips

Kun jij momenteel ook even niet op vakantie? Dan is terugkijken op een fijne vakantie extra leuk! Door terug te kijken, kun je even het gevoel tijdens jouw favoriete vakantie herbeleven. In dit artikel ontdek je een aantal tips hoe je met plezier kunt terugkijken op een mooie vakantie.

Tip: je kunt natuurlijk ook vooruitkijken op een toekomstige vakantie. Voorpret is vaak leuker dan de vakantie zelf. Het is echt iets om naar uit te kijken… en dat kunnen we in deze tijd wel gebruiken!

Tip 1: een eigen vakantiemagazine maken

Heb je er wel eens aan gedacht om een eigen vakantiemagazine te maken? Je kunt hiervoor heel eenvoudig een brochure drukken. Ontwerp het magazine zelf en plaats er leuke belevenissen en foto’s van jouw vakantie met de kids in. Wanneer je het magazine in huis hebt, kun je af en toe terugkijken naar die ene fijne vakantie. Daarnaast is het een leuk cadeau om weg te geven aan opa en oma of andere familieleden. En ook superleuk voor de kids om later te kunnen terugkijken natuurlijk!

Vakantie herbeleven terugkijken

Foto van Simon Berger via Unsplash

Tip 2: organiseer een vakantiequiz met dierbaren

In deze tijd beleven we veel online. Voor een vakantiequiz is het niet nodig om met zijn allen samen te komen op locatie. Je kunt dit heel eenvoudig online doen. Maak daarom een interactieve pub quiz met vragen over jullie leukste vakanties. Neem hierin ook grappige of denkwaardige vakantiegebeurtenissen mee. Je kunt bijvoorbeeld ook stemmen over de bestemming van een volgende vakantie. Wil je het super professioneel en creatief aanpakken? Laat dan een notitieblok met logo of een leuke vakantiefoto maken. Je kunt deze gebruiken voor notities tijdens de quiz of meenemen op een volgende vakantie.

Foto van Natalya Zaritskaya via Unsplash

Tip 3: wanddecoratie met jouw mooiste vakantiefoto

Iedereen heeft wel een vakantiefoto die meteen een lach op je gezicht tovert. Vereeuwig deze foto aan de wand, zodat je er vaker aan terug kunt denken. Wanddecoratie is te maken van diverse materialen, bijvoorbeeld dibond, canvas of plexiglas. Omdat je de keuze hebt uit diverse materialen, kun je zelf de uitstraling bepalen die in jouw interieur past. Fotoproducten zijn ook leuke cadeautjes om weg te geven aan dierbaren. Naast wanddecoratie kun je ook mokken, kleding of wat je maar wilt bedrukken met een leuke vakantiefoto.

Foto van Amber Faust via Unsplash

Dit zijn slechts een paar tips hoe je een vakantie kunt herbeleven. Hoe kijk jij graag terug op een fijne vakantie? Laat het ons weten via info@blogs4travel.nl!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Castelet

Familie van der Flier, 27 november 2015

Le Castelet

Onze dochter heeft genoten van de animatie op Le Castelet in de Ardèche. Petje af voor Anne May die in haar eentje de hele kinderbrigade bezig hield. Wilden wij een dagje weg? Nee dat kan niet want Kate had haar programma al klaar, vol met sporten, knutselen, musicals en noem maar op. Erg leuk.

Bezocht Castelet in juli 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com