Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Pasen

Heerlijk met de hele familie een weekend weg in eigen land met Pasen

Voor vele kampeerders is Pasen weer de start van het kampeerseizoen. Pasen is de perfecte tijd om er met het hele gezin even lekker tussenuit te gaan. Paaseieren zoeken, een heerlijk paasontbijt of genieten tijdens een wandeling door de natuur. Op vele vakantieparken worden activiteiten georganiseerd tijdens Pasen. Ook als je geen behoefte hebt aan alle activiteiten is het fijn om een weekend weg te gaan. Kom heerlijk tot rust in een onbekende omgeving.

Gezellig samenzijn

Tegenwoordig is Pasen een feest dat vaak met familie wordt doorgebracht. Even tijd voor elkaar vrijmaken en heerlijk genieten. De kinderen die ’s ochtends naast het bed staan omdat ze niet kunnen wachten totdat ze paaseieren mogen zoeken. De traditie van het paasontbijt of de paasbrunch mag ook zeker niet ontbreken. Een tafel vol met heerlijke broodjes, verse jus d’orange, eieren, uitgebreid beleg en nog veel meer.. Als je geen zin hebt vroeg in de keuken te staan om zelf een ontbijt of brunch klaar te maken, kun je altijd aanschuiven in een van de restaurants op de campings of vakantieparken. Vaak hebben zij de mogelijkheid om heerlijk uitgebreid te ontbijten of brunchen. Ook voor jullie onbezorgd genieten. Beleef daarnaast de sfeer van de paasvuren. Het ritueel trekt altijd vele bezoekers wat zorgt voor veel gezelligheid.

Pasen buiten de deur

Wil je een keer iets anders doen tijdens Pasen? Vier het dan op een camping of vakantiepark in Nederland! Op vele parken worden er tijdens Pasen veel uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Van het schilderen van paaseieren tot een heerlijk diner. Ook het zoeken van paaseieren wordt door de kids als een geweldige activiteit ervaren. Hier kunnen ze al hun energie en fanatisme in kwijt. Verblijf op een van de kindvriendelijke campings waar vele activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd. In de avond kunnen jullie weer tot rust komen in de fijne accommodaties om de volgende dag weer goed te beginnen.

Populaire bestemmingen

Zeewolde

Flevoland, Nederland

  • Aan het Veluwemeer
  • Strand op het park
  • Escape Room

Aan het Veluwemeer ligt RCN vakantiepark Zeewolde. Deze unieke ligging en vele activiteiten zorgen voor een onbezorgde vakantie!

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com