Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Thuiskamperen: op vakantie in je eigen achtertuin met animatie voor de kids!

Helaas gaan veel vakanties in het buitenland vanwege de coronacrisis niet door. Op vakantie naar Tuinesië of Playa del achtertuin is het alternatief, bedachten de twee bedrijven TeamAnimation en Kapitent. Zij kwamen met het nieuwe initiatief thuiskamperen.nl, waarbij je op vakantie gaat in je eigen achtertuin inclusief compleet ingerichte tent en animatieprogramma voor kinderen.

Foto van Kapitent

Ingerichte tent, wijntje en minidisco

Richard Otten, eigenaar TeamAnimation: “Normaal gesproken werken we met onze animatieteams veel in Frankrijk en Italië, maar helaas wordt dat dit jaar echt lastig. Gelukkig mogen de campings in Nederland weer open, waardoor we onze Nederlandse klanten kunnen bedienen. Maar voor iedereen die zijn vakantieplannen nu moet omgooien, leek het ons leuk om een ludiek aanbod te maken. Een vakantie waar je lang over napraat. Je boekt bij je tent een compleet animatieteam dat de kinderen en buurkinderen vermaakt met een minidisco of schattenjacht en het lijkt nét op een echte kampeervakantie.”

Via thuiskamperen.nl kun je verschillende pakketten boeken, met een keuze voor jouw favoriete ingerichte tent of chalet. De tent wordt voor je opgezet en ingericht met strandstoelen, een vloerkleed, looplantaarn en comfortabele bedden. Vanaf 65 euro heb je een week lang een tweepersoonstent op je gazon staan. Wie meer wil dan alleen een tent, boekt er met gemak een compleet animatieteam bij, dat de kinderen een paar uur komt vermaken. “We werken ook nog aan een luxe pakket met daarin een leuk boek, fles wijn en een borrelplank die we gaan toevoegen” aldus Otten.

Foto van TeamAnimation

We maken er een thuisvakantie van

Ook Maria en Michiel Jongenelis van Kapitent hadden geen zin om te wachten tot volgend jaar. Hun bedrijf levert tenten voor onder meer festivalcampings en introductiekampen. Elk jaar trekt een werkploeg van een man of dertien langs festivals als Rock Werchter en Paaspop om volledig ingerichte tenten op te zetten. Omdat het beeld van zoveel ongebruikte tenten in een loods de twee niet echt vrolijk stemde, bedachten ze samen met TeamAnimation het plan om mensen thuis te laten kamperen.

“Om ons heen hoorden we dat veel mensen niet meer wisten wat ze met hun zomervakantie aan moesten. Wij hadden al die ongebruikte tenten en bedachten daarom de vakantie in de achtertuin. De prijzen zijn laag, want we gunnen iedereen zo’n unieke vakantie in eigen tuin. En alles wat bij ons nog wordt geboekt deze zomer, is mooi meegenomen” Aldus Maria Jongenelis van Kapitent.

De verschillende tenten kunnen geboekt worden via thuiskamperen.nl waarbij de tent wordt geleverd door Kapitent en de overige pakketten vanuit TeamAnimation zullen worden opgepakt.

Meer weten over dit concept? Neem dan contact op met Richard Otten via richard@teamanimation.nl of bel 06-54902420.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Grande Tortue

Willem, 25 augustus 2015

Leuk animatieteam

Leuk animatie team, veel activiteiten van s ochtends vroeg tot en met de avond er wordt actief promotie voor gemaakt en de kinderen gestimuleerd mee te doen.

Bezocht Grande Tortue in juli 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com