Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Tips voor de mooiste vakantieherinneringen

Verlangen jullie stiekem ook alweer naar je volgende vakantiebestemming? Wij wel. Natuurlijk is het inmiddels alweer mogelijk om je vakantie te boeken voor 2019 zodat je er lekker lang naar uit kunt kijken. Maar wist je dat het ook heel fijn kan zijn wat vakantieherinneringen op te halen met dit winterse weer? Zo creëer je toch een beetje zomergevoel in huis middenin de winter. En nu de kids niet altijd buiten kunnen spelen is het wel zo fijn om ze ook binnen wat vermaak te bieden. Wij geven je een aantal tips om in huis een vakantiegevoel te creëren met de kids.

De CD of Spotifylijst van de miniclub platdraaien

Misschien luisteren de kids nog steeds dagelijks naar de liedjes van de miniclub of spelen ze graag met hun knuffel van Lenny de Vos of Bollo de Beer. Hoe dan ook: kinderen zullen nog lang nagenieten van de vakantie. En zich zeker de hoogtepunten herinneren. Fijn is dat de miniclub altijd een aantal vrolijke en herkenbare liedjes draait voor de kinderen, waar ze leuk op mee kunnen dansen. Ik heb in mijn zomers als animatrice veel kids zien meezingen en meedansen. Hoe vaker de liedjes gedraaid worden, hoe beter de kids zich de liedjes herinneren. Dus mama en papa, ook al worden jullie misschien net als ik af en toe een beetje gek van de Hokey Pokey, voor de kids blijft het favoriet. Toch maar even draaien dus?

Lenny Club Minidisco

Vakantiefoto’s in huis hangen

Misschien denk je: ach, die vakantiefoto’s uitzoeken dat komt later wel. Maar we weten allemaal: van uitstel komt afstel. En je hebt toch niet voor niets de hele zomer je favoriete vakantiemomenten vastgelegd? Hoog tijd dus om een canvas foto te laten maken van jouw mooiste vakantieherinneringen. Hang er een van je kids met de animatie bij hen op de kamer of kies een mooie familiefoto uit voor in de woonkamer. Het zomerse gevoel zal zeker terugkeren bij het zien van deze mooie zonnige foto.

Animatie foto

Samen je volgende vakantiebestemming uitkiezen

Er is niets leuker dan uitkijken naar je volgende vakantiebestemming. Leuk voor de kinderen (en stiekem ook voor papa en mama): een wereldkaart kopen. Zo leren ze nog wat topografie bij, maar kunnen ze daarnaast ook bijhouden waar ze op vakantie zijn geweest en waar ze nog naartoe willen. Zo leren de kinderen op een leuke manier de wereld kennen. En het is ook nog eens leuk voor aan de muur.

Wereldkaarten

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com