Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Top 10 internationale blogs over vakanties met kinderen

Op zoek naar meer inspiratie voor je volgende vakantie met kinderen? In dit blog zetten we de top 10 internationale blogs over vakanties met het hele gezin voor je op een rij!

#1 Adventure Parents

Mark Stephens uit Arizona is de oprichter van het blog Adventure Parents. Dit blog is bedoeld voor alle ouders die proberen hun voorliefde voor kamperen over te brengen op hun kinderen en die graag met het hele gezin op avontuur willen gaan. Hij geeft bijvoorbeeld tips over kamperen met baby’s.

bomenpark kids

#2 Griffis Family Outdoors

Lees jij graag over de ervaringen van andere families met kamperen? Dan is het blog Griffis Family Outdoors een aanrader! Deze familie deelt hun kampeeravonturen graag met jou en dit zijn wel hele bijzondere, zoals abseilen van de cliff of langlaufen in de sneeuw.

#3 Beyond The Tent

Dit blog over kamperen heeft ook een eigen e-book genaamd Family Camping Guide. Hierin vind je allerlei tips om van jouw kampeervakantie een topvakantie te maken. In hun blogs vind je bijvoorbeeld handige checklists en lees je hoe je de beste kampeerondergrond kiest.

#4 A Little Campy

In dit blog lees je de tips van een moeder voor kamperen met het gezin. Ze geeft je bijvoorbeeld geliefde recepten bij kinderen voor op de camping en geeft je het eerlijke verhaal over kamperen met het gezin.

kamperen met kinderen - vakantie met kinderen

#5 Kids Activities Blog

Meer weten over de verschillende activiteiten die je met kinderen kunt doen op vakantie? Neem dan eens een kijkje op Kids Activities Blog. Hier vind je niet alleen tips voor kamperen met kinderen, maar ook tips voor activiteiten en uitstapjes met kinderen door het jaar heen.

#6 1 Dad 1 Kid

Een alleenstaande vader deelt zijn reisavonturen met jou. Hij reist samen met zijn zoon naar de gaafste plekken en deelt zijn ervaringen in het blog 1 Dad 1 Kid. Lees bijvoorbeeld over Safaribestemmingen in Afrika of welke dagjes uit je kunt beleven in het Verenigd Koninkrijk.

#7 Globetotting

Twee moeders zijn vastberaden om hun kinderen de wereld te laten zien en delen in hun blog Globetotting hun ervaringen hiermee. Zij ontdekten dat er maar weinig info online stond over de wereld ontdekken met kinderen. Zij brengen hier verandering in en moedigen iedereen aan samen met hun kinderen op reis te gaan.

#8 Travel Babbo

Eric Stoen heeft met zijn drie kinderen al een boel van de wereld gezien. Samen hebben zij 38 landen bezocht en zeven continenten. Eric bewijst daarmee dat je je kinderen prima overal mee naar toe kunt nemen en geeft in zijn blogs tips hoe je dit aanpakt. Ook deelt hij in zijn blogs ervaringsverhalen.

#9 We3Travel

We3Travel is een uitgebreide blogwebsite over reizen in de breedste zin van het woord. Tips over stedentrips, familietrips, road trips, luxe trips en dat allemaal samen met de kinderen. Kijk hier vooral eens rond voor inspiratie voor je volgende vakantiebestemming.

#10 Walking on Travels

Als ouder zou je je passie voor reizen niet op moeten geven, maar deze juist moeten delen met je kinderen. Dat is de instelling van het blog Walking on Travels. Van tips voor de beste restaurants om te eten met de kinderen tot culturele uitstapjes, je vindt het allemaal in dit blog. En néé niet alleen de kinderen zullen zich vermaken op deze uitstapjes, aan de ouders is ook gedacht!

spelende kinderen

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Grande Tortue

Noord-Frankrijk, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Culturele bezienswaardigheden
  • Zwembad met glijbanen
  • Nederlands animatieteam

Camping la Grande Tortue is een familiecamping bij uitstek. De kinderen hebben hier de vakantie van hun leven met mascotte Lenny de Vos!

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Les Bastets

Provence, Franse Alpen, Drôme, Frankrijk

  • Zwembad met uitzicht
  • Luxe dineren van een echte chefkok
  • Nederlandse animatie

Een frisse ochtendduik in het zwembad en daarna een potje voetbal met het animatieteam? Dat is een heerlijke dag op camping Les Bastets.

Pagina delen

Blogcategorieën

Kids-Campings.com