Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Twee van onze Lenny campings geselecteerd!

Twee van onze Lenny campings zijn geselecteerd voor de ANWB camping van het jaar verkiezing in de categorie de mooiste campings voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Wij zijn hier natuurlijk supertrots op, want mede dankzij de animatie van Team4Animation zijn deze campings geselecteerd in deze categorie. Benieuwd of de camping waar jij deze zomer hebt gestaan geselecteerd is? Lees dan snel verder!

De Lenny Club

Lenny is de held van steeds meer kinderen die op kampeervakantie gaan in Frankrijk. Deze vos uit vlakland komt met zijn passie voor dansen en spelen in de natuur graag langs op verschillende campings in Frankrijk. Vooral de minidisco vindt Lenny geweldig! Lekker samen dansen op de leukste nummers met al zijn nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Op een camping met Lenny zullen je kinderen zich nooit vervelen. ‘s-Ochtends kunnen ze knutselen in de miniclub, ’s middags kunnen ze lekker spelletjes spelen en ’s avonds is het tijd voor de minidisco. Wil je op de foto met Lenny? Dit kan altijd! Lenny vindt het erg leuk om je een aandenken te geven aan jullie vakantie.

Camping La Grande Tortue

Camping La Grande Tortue is één van de campings in Frankrijk waar Lenny de Vos rondhuppelt. Naast Lenny de Vos zijn er nog veel meer faciliteiten op deze camping die ervoor zorgen dat deze camping een plek verdient in de categorie mooiste campings voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Zo is er een kinderbadje met een waterspuwende paddenstoel en zijn er drie waterglijbanen. Bovendien heeft de camping een overdekt verwarmd zwembad, dus ook bij wat minder weer, kun je nog volop waterpret hebben! Ook heeft de camping een uitgebreid avondprogramma met leuke thema-avonden, muziekquiz en modeshows.

Camping Coudoulets

Camping Coudoulets is de camping waar ik afgelopen zomer animatiewerk heb gedaan. Ik ben dan ook megatrots dat deze camping een plekje heeft gekregen in de ANWB camping van het jaar verkiezing. De eigenaren Serge en Annemarie verdienen dit zeker. Zij zijn ontzettend vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Bovendien heeft de camping een overdekte miniclub, zodat de kinderen uit de zon blijven, een mooi podium voor het restaurant, waar de kinderen de minidisco kunnen dansen en een geweldige speelplaats waar de kinderen even kunnen spelen, terwijl jullie op je eten wachten. Een fijne plek in de Ardèche waar je me zeker nog eens terug zult zien.

Hoe kan ik stemmen?

Heb je op één van bovenstaande campings gestaan deze zomer of vind je dat één van deze campings jouw stem verdient? Stemmen kun je doen via deze website. Stemmen kan nog tot en met 29 oktober.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com