Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Vier je kerstvakantie bij Landal in Duitsland met 30% korting

De feestdagen breng je natuurlijk door met de mensen die je dierbaar zijn. Met het hele gezin ontbijten en opwarmen met warme chocolademelk met slagroom bij de open haard. En omdat de feestdagen in het teken staan van samenzijn en eten, sluit je de dag af met een gourmet. Wanneer je ervoor kiest om te verblijven in een Landal vakantiepark kun je onbezorgd genieten van dit alles. En als je even weg bent uit je eigen omgeving geniet je toch nét een beetje extra van de feestdagen.

kerstvakantie bij Landal, kerstmarkt Duitsland

Kerstvakantie vieren in Duitsland

Als je het mij vraagt dan is Duitsland het ideale land om de kerstvakantie door te brengen. De reden kun je waarschijnlijk al raden. De kerstmarkten! De kerstmarkten in Duitsland hebben gewoon iets magisch. Hopelijk met sneeuw, struinen langs de houten stalletjes en de mooiste kerstdecoratie mee naar huis nemen. Daarnaast voelt het voor mij pas als vakantie wanneer ik de grens ben overgestoken. Landal heeft een aantal vakantieparken in Duitsland waar je nu profiteert van 30% korting. Ik koos mijn persoonlijke favorieten uit!

Hochwald

Landal Hochwald ligt in Rijnland-Palts. Tussen al dat eten door maak je hier de mooiste wandelingen door de bossen. Wil je de feestdagen ook doorbrengen met opa, oma en ooms en tantes? Kies dan voor een 8- of 12 persoonsbungalow. Zo ben je altijd samen. Vanuit Hochwald is een bezoekje aan Trier een echte must. De kerstmarkt is hier niet zo groot als je van sommige andere Duitse steden gewend bent, maar dat geeft wel weer extra sfeer. Authentiek is de kerstmarkt in Trier zeker! Met de auto ben je er in 30 minuten.

Eifel Tor

Middenin de natuur en met een prachtig uitzicht op het heuvelachtige, groene landschap van de Duitse Eifel. In Landal Eifel Tor zit je goed. Het grootste voordeel? Voor dit vakantiepark hoef je echt niet ver! Nadat je de Duitse grens hebt bereikt, ben je er in een uur. Vanuit Eiffel Tor breng je een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf.

Landal Winterberg, kerstvakantie bij Landal

Winterberg

Ik sluit dit blog af met mijn absolute favoriet: Landal Winterberg. Al word ik sowieso enthousiast van kerst, Oud & Nieuw en samenzijn met je dierbaren, dit park voegt er nog wat extra’s aan toe. Sneeuw, bergen en skiën! Een witte kerst mag eigenlijk niet ontbreken, wat in ons eigen kikkerlandje nogal eens het geval is helaas. En hoe fijn is het om voor die open haard te kruipen nadat je van de pistes afkomt? Pak vanuit Landal Winterberg zeker de kerstmarkt in Dortmund mee! Dit is een van de grootste kerstmarken van Duitsland én je vindt hier de grootste kerstboom ter wereld. Het perfecte fotomoment voor de hele familie.

Dit waren mijn favoriete parken in Duitsland om de kerstvakantie door te brengen. Breng jij de kerstvakantie liever door in een ander land? Wanneer je je kerstvakantie bij Landal viert profiteer je altijd van 30% korting. Bekijk hier het gehele aanbod.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

10

ClairVacances

Lieke, 2 september 2015

Top animatieteam

Ik vond het een gezellig en top animatieteam. Zo leuk heb ik ze nog nooit meegemaakt!

Bezocht ClairVacances in augustus 2016 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com