Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Waarom ons eigen kikkerlandje perfect is voor een vakantie met de kinderen

Je kent het wel: je leeft je leven op de automatische piloot. Je staat op, gaat naar je werk of begint aan je dag en ‘s avonds plof je weer heerlijk op de bank. Zo kun je de volgende dag weer uitgerust aan je dag beginnen, die er wellicht in grote lijnen hetzelfde uitziet. Als je eenmaal in dit riedeltje zit vergeet je wel eens om je heen te kijken en neem je alles voor lief. Zonde! Want ons eigen land is oh zo prachtig en er is zoveel te doen op de momenten dat je even uit de dagelijkse sleur kunt komen! In dit blog vertellen wij je waarom ons eigen kikkerlandje perfect is voor een vakantie met de kinderen! 

Reistijd

Voor kinderen is uren achter elkaar in een auto of vliegtuig zitten geen pretje. Bij een vakantie in eigen land is dit niet aan de orde! In 4 uur tijd rijd je van noord naar zuid. Met één of twee tussenstops is dit goed te doen. Onderweg is er genoeg moois te zien. Neem bijvoorbeeld de prachtige Veluwe of het mooie heuvellandschap van Limburg.

Waarom ons eigen kikkerlandje perfect is voor een vakantie met de kinderen
Margaret Polinder via Unsplash

Altijd leuke activiteiten in de buurt

Als je op internet de definitie voor het woord “compact” op zou zoeken, dan zou je zo Nederland als antwoord kunnen krijgen. Het maakt niet uit waar je verblijft, je vermaakt je altijd met een ruime keuze aan activiteiten in de buurt. Of je nu een natuurliefhebber bent die van wandelen en fietsen houdt, de kinderen een onvergetelijke dag wil bezorgen in een pretpark of de kennis van je kids uit wil verrijken in een museum: het is allemaal mogelijk met een vakantie in ons eigen kikkerlandje. Met het ruime aanbod aan campings bij een pretpark, campings in de natuur en campings bij een stad bepaal jij helemaal zelf hoe je vakantie eruit ziet!

Vertrouwd vakantie vieren

Zowel jij als ouder als de kinderen kunnen vertrouwd vakantie vieren. Geen taalbarrière om je druk over te maken en de kinderen vinden misschien wel nieuwe vrienden in eigen land, die ze na hun vakantie blijven zien en spreken.

Waarom ons eigen kikkerlandje perfect is voor een vakantie met de kinderen
Foto van Janko Ferlič via Unsplash

Nu weet je waarom ons eigen kikkerlandje perfect is voor een vakantie met de kinderen! Wil je het zelf ervaren? Bekijk dan snel ons aanbod!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Domaine du Logis

Julia van der Meulen, 27 februari 2016

Super animatie

Dit is de vierde keer dat ik op deze camping kom. Elk jaar is er weer wat verandert en je verveelt je hier nooit. Het animatie team is super. Ook in de steden eromheen is er veel te doen. Er is twee keer per weer een band. Het is er gewoon super leuk en ik ga er zeker volgend jaar weer naartoe.

Bezocht Domaine du Logis in augustus 2015 met oudere kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com