Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Zo zit het met bellen in het buitenland

Op vakantie met de kinderen naar een kleinschalige camping of ga je toch liever naar een grote camping? Dan is het altijd handig als je je kinderen makkelijk kunt bereiken. Want ze zijn natuurlijk hartstikke enthousiast tijdens de vakantie en vliegen van hot naar her. Zo kan het voorkomen dat de kinderen uit enthousiasme zo naar de speeltuin lopen zonder iets te zeggen. Hierdoor weet je natuurlijk niet waar de kinderen uithangen. Als ouders zijnde is dat niet altijd even prettig. Het is dan handig als je je kinderen makkelijk en snel kunt bereiken per telefoon. Maar zo’n dure smartphone voor je kind, dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Wat is dan wel een slimme oplossing? Wij geven je in dit blog een aantal tips voor bellen in het buitenland met je kinderen.

Een Sim-only abonnement afsluiten

Je gaat op reis en neemt mee… je telefoon. Dit is ideaal voor de kinderen. Zo kun je namelijk een sim-only abonnement aanschaffen en gebruiken in een van je oude telefoons. Op deze manier zijn de kinderen makkelijk te bereiken. In de hele EU app, surf en bel je zonder extra kosten te maken. Gebruik dus je abonnement op reis net zoals je het thuis gewend bent. Dan weet je direct waar de kinderen zijn en kun je met een gerust hart weer genieten van de zon en al het moois op de camping. Tot slot kunnen de kinderen zo ook hun eigen vette vakantieselfie maken!

Goedkoop een gebruikte telefoon aanschaffen

Heb je geen oude telefoon meer thuis liggen? Dan is dit ook geen probleem. Want je kan ook voordelig gebruikte telefoons aanschaffen. Zo ook een Iphone 6s. Deze telefoons zijn al eerder in gebruik geweest en daarna volledig herzien en opgeknapt waar nodig. Hierdoor ligt de prijs vaak laag. Ben je dus op zoek naar een goede telefoon maar wil je niet te veel betalen? Kies dan voor een refurbished telefoon, bijvoorbeeld de gebruikte Apple iPhone 6S! Zo kun je altijd en overal je kinderen bereiken!

Bellen in heel Europa

Nu de regels voor bellen en internetten zijn aangepast, is het zonde om dit niet goed te regelen met je kinderen. Je hebt nauwelijks extra kosten, maar kunt je kinderen wel overal bereiken. Hollen ze ‘s ochtends nog voor jullie wakker zijn naar de animatie? Jullie weten ze vanaf nu te vinden! Zo geniet je pas echt van een zorgeloze vakantie.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Kids-Campings.com