Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs
  • Volg Kids-Campings.com

Een perfecte familiecamping!

Direct boeken »

Frankrijk, Languedoc-Roussillon, Zuid-Frankrijk

"Le Val de l'Arre is een gemoedelijke camping met Nederlands sprekende eigenaren en animatrices! Ideaal voor de kinderen."

Direct boeken »

Val de l’Arre

Frankrijk in het Nederlands

Op zijn website prijst camping le Val de l’Arre de familiale sfeer die er hangt. Met zijn 135 staanplaatsen en 6 vaste accommodaties is le Val de l’Arre inderdaad klein en rustgevend, wat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Proef vooral de overheerlijke zalmsalade, waar de camping om bekendstaat, of bestel een lekkere pannenkoek!

Animatie

Op de camping spreken zowel de eigenaresse als de animatrice Nederlands, dus bij problemen zijn zij makkelijk te benaderen. Ook betekent dit dat de drempel voor de kinderen een stuk lager ligt, en dat zij graag meedoen met de miniclub of de sportieve activiteiten. ’s Avonds zijn er shows en muziekavonden op de camping.

Tot de sportieve activiteiten horen onder meer voetbaltoernooien, volleybalwedstrijden en een jeu de boules competitie, maar er is nog meer. De animatrice neemt je soms ook mee van de camping af om bijvoorbeeld te gaan paintballen, boogschieten, paardrijden en bomen klimmen.

Faciliteiten

Maar ook zonder het personeel zul je je prima kunnen vermaken. Schijnt die Zuid-Franse zon te hard? Koel dan af in het zwembad of in de rivier de Arre waar de camping een privéstrandje heeft.

Ga je liever iets actiefs doen? Val de l’Arre heeft een speciaal heuveltje, waarop je kunt fitnessen en voetballen. Ook is er een pingpongtafel op de camping.

Kids-Campings.com