Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Over ons

Kids-Campings.com: inspiratieplek voor elk gezin!

Over ons

Kids-Campings.com: inspiratieplek voor elk gezin!

Kids-campings.com is een website voor gezinnen die graag kamperen. De site is een blog waar veel informatie wordt gegeven en je inspiratie op kan doen voor je volgende vakantie! Naast het blog staat er ook een groot aanbod aan kindvriendelijke campings binnen Europa op de website. Deze campings kan je dan vervolges direct boeken bij de aanbieder.

Blog

Het blog is verdeeld in drie verschillende categorieën. Om te beginnen kun je er tips vinden over het reizen en kamperen zelf. Hoe houd je de kinderen rustig in de auto? Wat mag je echt niet vergeten? Wat zijn leuke campingspelletjes?

Daarnaast delen onze bloggers informatie over leuke dagjes weg in de buurt van de campings. Benieuwd naar bijzondere activiteiten in Barcelona, of naar kleine dorpjes als Ornans? Waar kun je goed kanoën en welke kastelen moet je hebben bezocht? Kids-Campings vertelt het je allemaal.

Tenslotte delen kampeerders hun eigen ervaringen op het blog. Ouders vertellen wat zij vanuit de specifieke camping hebben bezocht, wat aan te raden is en wat zij absoluut niet leuk vonden. Ze beschrijven de sfeer van de camping en de omgeving. Op die manier kun je beter beslissen of deze camping iets voor jouw familie is.

Aanbod campings

Op Kids-Campings staat naast de blogs ook een groot aanbod aan kindvriendelijke campings. Je kunt er direct zoeken naar de meest kindvriendelijke campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Luxemburg, België en Nederland. Al deze campings zijn voorzien van kinderanimatie en speeltoestellen. Vaak is deze animatie ook nog Nederlandstalig, en staat er een mascotte op de camping.

Kids-Campings heeft een erg breed aanbod. Er zijn campings in een rustige en groene omgeving, campings op toeristische kustplaatsen, campings met een groot animatieteam, campings met een enkele animateur, campings waar huisdieren mogen komen… Voor ieder is er wat wils!

Oorsprong

Kids-campings is opgericht en wordt beheerd door Richard Otten. Hij werkt al geruime tijd in het toerisme als mede-eigenaar van TopAnimation, een bedrijf dat campinganimatie verzorgd. Bovendien is hijzelf papa. Met dit blog wil hij andere gezinnen met kinderen inspireren om ook voor een kampeervakantie te kiezen.

Kids-Campings.com