Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Over ons

Kids-Campings.com: inspiratieplek voor elk gezin!

Over ons

Kids-Campings.com: inspiratieplek voor elk gezin!

Kids-campings.com is een website voor gezinnen die graag kamperen. De site is enerzijds een blog, anderzijds een boekingssite. Op die manier worden verhalen en bestemmingen direct met elkaar gekoppeld. Zo leest een bezoeker niet alleen hoe leuk kamperen met kinderen is, maar kan hij ook direct een vakantie boeken.

Blog

Het blog is verdeeld in drie verschillende categorieën. Om te beginnen kun je er tips vinden over het reizen en kamperen zelf. Hoe houd je de kinderen rustig in de auto? Wat mag je echt niet vergeten? Wat zijn leuke campingspelletjes?

Daarnaast delen onze bloggers informatie over leuke dagjes weg in de buurt van de campings. Benieuwd naar bijzondere activiteiten in Barcelona, of naar kleine dorpjes als Ornans? Waar kun je goed kanoën en welke kastelen moet je hebben bezocht? Kids-Campings vertelt het je allemaal.

Tenslotte delen kampeerders hun eigen ervaringen op het blog. Ouders vertellen wat zij vanuit de specifieke camping hebben bezocht, wat aan te raden is en wat zij absoluut niet leuk vonden. Ze beschrijven de sfeer van de camping en de omgeving. Op die manier kun je beter beslissen of deze camping iets voor jouw familie is.

Vakantie boeken

Kids-Campings is naast dit blog dus ook een boekingssite. Je kunt er direct zoeken naar de meest kindvriendelijke campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Luxemburg, België en Nederland. Al deze campings zijn voorzien van kinderanimatie en speeltoestellen. Vaak is deze animatie ook nog Nederlandstalig, en staat er een mascotte op de camping.

Kids-Campings heeft een erg breed aanbod. Er zijn campings in een rustige en groene omgeving, campings op toeristische kustplaatsen, campings met een groot animatieteam, campings met een enkele animateur, campings waar huisdieren mogen komen… Voor ieder is er wat wils!

Oorsprong

Kids-campings is opgericht en wordt beheerd door Richard Otten. Hij werkt al geruime tijd in het toerisme als mede-eigenaar van Team4Animation, een bedrijf dat campinganimatie verzorgd. Bovendien is hijzelf papa. Met dit blog wil hij andere gezinnen met kinderen inspireren om ook voor een kampeervakantie te kiezen.

Blogs4Travel

Kids-Campings maakt inmiddels deel uit van het grotere bedrijf Blogs4Travel, eveneens opgericht door Richard Otten. Dit zijn allemaal blogs die verhalen direct combineren met bestemmingen. Blogs4Travel is een online adviesbureau dat bedrijven en bloggers dichter bij elkaar brengt door de kracht van content.

Familytravelbloggers

Kids-campings is onderdeel van Familytravelbloggers, een verzameling van Nederlandse en Belgische reislustige familiebloggers. Met het doel om meer gezinnen te enthousiasmeren en inspireren voor het reizen met kinderen.

Klik hier als je geïnteresseerd bent in een samenwerking met ons!

Pagina delen

Lac de Biscarrosse - Kids-Campings.com
6,7

Lac de Biscarrosse

  • Eigen zwemmeer
  • Overdekt zwembad
  • 15 min. rijden van het strand

Dichtbij de Atlantische oceaan en middenin de natuur ligt kindercamping Lac de Biscarosse. Kinderen staan centraal op Lac de Biscarosse.

Logo familytravelbloggers

Kids-Campings.com