Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Met Nederlandse eigenaar

Geen gestress over het spreken van een andere taal

Heb je snel last van heimwee, of is het voor jouw kinderen erg lastig om een andere taal te spreken? Maar wil je toch graag kamperen in het buitenland? Kies dan voor een kindvriendelijke camping met een Nederlandse eigenaar! Er is een groot aantal Nederlanders dat er voor kiest om in het buitenland een camping op te richten. En deze campings zijn natuurlijk een ideale plek om te gaan kamperen met kinderen!

Verblijf met Nederlanders

Veel Nederlandse kampeerders kiezen voor kindvriendelijke campings met een Nederlandse eigenaar, omdat daar meer Nederlanders verblijven. Hierdoor is het voor de kids makkelijk om vrienden te maken met andere kinderen. Op de grotere campings met een Nederlandse eigenaar is de animatie vaak ook in het Nederlands, georganiseerd door een animatieteam. Kleinere campings met een Nederlandse eigenaar hebben vaak ook een animatieprogramma, maar dan onder de leiding van de beheerder.

Gemakkelijk verblijf

Helemaal handig is dat je bij campings met een  Nederlandse eigenaar bij de receptie of de supermarkt gewoon in het Nederlands kunt praten. Geen gestamel meer in het Frans, Duits of Engels en jezelf vervolgens als nog met handen en voeten uit de brand helpen. Alle bezienswaardigheden in de buurt krijg je op een begrijpelijke wijze aangewezen, waardoor het veel makkelijker wordt om alle leuke dingen van de omgeving te ontdekken.

Gastvrije campings

Gastvrijheid staat bij de Nederlandse eigenaren voorop. De ontvangst is erg hartelijk en soms kun je dan al je eerste drankje van de camping ontvangen. Ook is er de mogelijkheid om brood te bestellen, en een ontbijt geserveerd te krijgen. Vaak is het ook mogelijk om s ‘avonds op de camping te dineren. Veelal worden groepsavonden georganiseerd, waardoor het hele gezin makkelijk in contact komen met andere Nederlandse kampeerders en maak je vrienden voor het leven.

Kortom, vertrouwd kamperen op een kindvriendelijk camping in met een Nederlandse eigenaar: geen taalstress of heimwee meer, want je voelt je thuis in een ander land!

Populaire bestemmingen

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com