Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Uitgelicht: Disclaimer

Bekijk onze campings »

Disclaimer

Mette Bijeman

"Hier vind je onze disclaimer. Heb je onze campings al bekeken? Er is vast een leuke kindercamping die past bij jullie!"

Bekijk onze campings »

Disclaimer

Disclaimer

Kids-campings.com is een product van Blogs4Travel en heeft als opdrachtgever Vacanceselect en Team4Animation. Alle getoonde accommodaties en campings komen voort uit de database van Vacanceselect en Team4Animation.

Blogs4Travel, Team4Animation en Vacanceselect respecteren je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgvuldig met je gegevens om en zorgen ervoor dat deze strikt vertrouwelijk blijven. Je persoonlijk gegevens als naam, adres, e-mailadres en dergelijke gebruiken wij alleen voor het afhandelen van je reservering (zoals het toezenden van de factuur en reispakket) of voor je verzoek voor het verkrijgen van informatie.

Persoonlijke informatie gebruiken Blogs4Travel, Team4Animation en Vacanceselect uitsluitend intern. Je persoonlijke gegevens geven wij niet, voor commerciële doeleinden, door aan derden. Indien noodzakelijk voor de correcte uitvoering van je geboekte vakantie, verstrekken wij je gegevens aan de beheerders van de accommodatie jij je vakantie hebt geboekt.

Wanneer er iets wijzigt in je persoonsgegevens, vernemen wij dit graag van je. Dit kan je doorgeven aan onze reserveringsafdeling.

Vacanceselect heeft de verwerking van persoonsgegevens aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en voldoet zodoende aan de meldingsverplichting conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Bij het samenstellen van de website besteden wij uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van deze informatie. Ondanks dat bestaat de mogelijkheid dat bepaalde gegevens verouderd of niet (meer) correct zijn.

Blogs4Travel, Team4Animation en Vacanceselect behouden zich het recht voor haar privacybeleid aan te passen. Wij adviseren je dan ook regelmatig op deze pagina te controleren of veranderingen zijn doorgevoerd. Indien wij wezenlijke wijzigingen aanbrengen, dragen wij zorg voor een meer opvallende kennisgeving, bijvoorbeeld via e-mail of op andere manieren.

Dit privacybeleid is laatst gewijzigd op 06-03-2013.

Kids-Campings.com