Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Vlakbij een pretpark

Zwieren, Zwaaien, en rondjes draaien!

Voor veel kinderen is dit toch wel het avontuur van het jaar: naar het pretpark! Terwijl de kleinsten zichzelf al heldhaftig op een matje van de hoge glijbaan storten, of zich vermaken in de draaimolen of de autootjes, kunnen de pubers genieten van een achtbaan die 3, misschien wel 4 keer over de kop gaat. De echte pretpark liefhebbers zoeken dit avontuur ook het liefst op tijdens de vakantie en als je dan op een camping verblijft die vlakbij zo’n mooi park is, is dat helemaal mooi meegenomen. Kids-campings.com heeft in haar overzicht een beeld van locaties waar je kunt kamperen vlakbij een pretpark!

Pretparken zijn overal

Kids-Campings heeft een divers aanbod van kindvriendelijke campings in bijna heel Europa. De echte pretpark liefhebbers hebben natuurlijk de meeste avonturenparken in ons eigen land wel gezien. Maar ben je ooit al eens in het wereldberoemde Disneyland Parijs geweest? En anders zijn er vast genoeg redenen om er nog eens een keer weer naar terug te gaan. Je kan er dan voor kiezen om in een van de hotels van het park zelf te blijven, maar je kan er ook een kindvriendelijke camping in de buurt vinden. Zo zit je niet de hele vakantie vast aan een prijzige accommodatie en het pretpark. Je kunt dan vanaf de camping een dag, of twee of drie het pretpark bezoeken, terwijl je de rest van de vakantie tijd over hebt om andere leuke dingen in de omgeving te bezoeken!

Wat een keuze!

Ditzelfde geldt natuurlijk voor de vele campings in de buurt van een ander pretpark. Zo heb je in Italië, aan het Gardameer, bijvoorbeeld het Gardaland. Hier vind je allerlei spannende attracties, shows en themadorpen. Een heel leuk park, vlakbij het prachtige Gardameer. Door met de kinderen een camping te bezoeken in de buurt van dit pretpark, kun je en het pretpark ontdekken. En daarnaast lekker ontspannen rondom het Gardameer. Zo heb je een ideale vakantie voor het hele gezin!

Populaire bestemmingen

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com