Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Zeeland

Met de kinderen in het waterrijke zeeland

Een provincie die bijna volledig uit water bestaat: dat moet wel een sportieve vakantie worden! Fietsen langs de kust, een stevige wandeling door de duinen of springen over de golven van de zee! Vanaf je camping ben je altijd zo op het strand en voor kinderen valt hier genoeg te spelen en te ontdekken! Op het schiereiland Walcheren bezoekje bijvoorbeeld Middelburg, Domburg of Vlissingen. Ook heb je hier de stranden met die schattige gekleurde strandhuisjes!

(Bijna) altijd aan zee

De provincie draagt niet voor niets de naam Zeeland. Met meer dan 650 kilometer aan strand ben je altijd dicht bij zee. Doordat het land uit verschillende landtongen bestaat, is de provincie voor het grootste gedeelte opgemaakt uit water. Je kunt er heerlijk genieten van de meeste zonuren van Nederland op een van de vele zandstranden. Bouw samen met de kinderen een zandkasteel langs de Ooster- of Westerschelde of ga op zoek naar haaientanden aan de Noordzee! Ook vanaf de camping heb je vaak niet de auto nodig om op het strand te komen. Via de Duinen of met een hoge trap over de dijk kom je zo uit je tent of caravan het strand op!

Een dagje naar Vlissingen

Een van de leukste plaatsen in Zeeland is Vlissingen een echte maritieme stad die direct aan zee ligt. Leuk met kinderen hier is om vanaf het strand of de boulevard de grote containerschepen te spotten die soms vlak voor de kust langs varen. Van de boulevard wandel je vervolgens naar de oude gevangenistoren en het standbeeld van Michiel de Ruyter en de Kazematten. Aan de andere kant van de boulevard wandel je tussen de bamboestokken van een gigantisch windorgel door. Zelfs met het kleinste zuchtje wind geniet je hier van een uniek stukje muziek. Spannend voor de kids is ook het Arsenaal: een indoor piratenpark met aquarium!

Neeltje-Jans

Ontdek samen met de kinderen hoe Nederland ooit de strijd met het water heeft gewonnen dankzij bouwwerken zoals de Deltawerken op Neeltje Jans: een educatief pretpark. Naast dat de deltawerken op zich al indrukwekkend zijn, kunnen de kinderen in het park zelf ontdekken hoe je de toe- en afvoer van water kunt reguleren middels een grote “waterspeeltuin”.

Verder heb je hier een groot aquarium en een opvangcentrum voor zeehonden: alles voor een educatief dagje voor het hele gezin!

Fietsen door Zeeland

Zeeland is dé provincie die op de fiets te ontdekken is! Doordat de paden vrij vlak zijn is het met kinderen ook goed te doen. Door het vijfsterren fietsnetwerk is er vanaf jouw camping altijd wel een route waar je zo op kunt stappen! Fiets langs het water en door de duinen of door het binnenland. Ontdek bijvoorbeeld de bloemdijken in de Zak van Zuid-Beveland op de fiets!

Al met al heeft Zeeland een breed aanbod aan vermaak voor jong en oud! Meer weten? Bekijk dan ons aanbod van accommodaties in Zeeland!

Populaire bestemmingen in Zeeland

Bekijk het aanbod »

Kids-Campings.com