Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Camping aanmelden

Zie jij mogelijkheden? Neem contact op met onderstaand formulier!

Camping aanmelden

Zie jij mogelijkheden? Neem contact op met onderstaand formulier!

Kids-Campings.com is een groeiend blog met vakantiebestemmingen, en zoekt daarom altijd naar nieuwe samenwerkingen. Vaak worden wij dan ook benaderd door reisbedrijven en aanbieders van kampeerplaatsen, die op zoek zijn naar onze diensten als blog én als boekingswebsite. Wat zou dit kunnen betekenen voor jouw camping?

  • Jouw camping in ons aanbod tegen een eenmalige jaarprijs
  • Uitgebreide pakketkeuze voor jouw promotie
  • Mogelijkheden tot extra publiciteit
  • Bereik van de juiste doelgroep
  • Een actieve partner

Meer bereik

Met een bereik van 30.000 unieke website bezoekers per maand trekt Kids-Campings.com Nederlandse families die op zoek zijn naar kindvriendelijke campings. Het doel is om ze te inspireren en voor hen relevante vakantieplekken weer te geven, zodat ze samen met het gezin optimaal van hun vakantie kunnen genieten. Hierdoor staat onze website ook hoog aangeschreven op meerdere zoekcombinaties die gerelateerd zijn aan kamperen met kinderen.

Daarnaast zijn wij ook op social media erg actief. Met onze community van bijna 2.000 volgers zijn onze lezers ook betrokken bij jouw bestemming.

Meer traffic naar jouw website

Door de variatie aan pakketten, zit er zeker ook iets passends bij voor jouw camping. De bestemming wordt aantrekkelijk en overzichtelijk op Kids-Campings.com weergegeven, waardoor je goed zichtbaar bent voor potentiële gasten. De bezoekers worden doorgestuurd naar jouw website, dus meer bezoekers en boekingen is een zekerheid!

Meer contact

Voor alle vragen, suggesties of opmerkingen zijn we snel bereikbaar. Dit kan via de mail, telefoon, social media of het onderstaand contactformulier. Kies jouw manier, en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opzoeken!

Meer gemak

Lijkt het je wat om jouw camping aan te melden? Het rest je alleen nog om het contactformulier in te vullen, wat informatie en foto’s op te sturen en wij doen de rest!

Meer informatie

Nog niet genoeg informatie? Download dan zeker onze factsheet met allerlei feiten en cijfers over Kids-Campings.com. Deze zijn te vinden in het Nederlands, Frans en Engels.

Samenwerken met Kids-campings.com

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Banner Website Samenwerking page -01

Kids-Campings.com