Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hieronder lees je 5 veelgestelde vragen aan ons van onze bezoekers. Heb jij ook een vraag aan ons en staat deze hier niet tussen? Neem dan vooral contact op, we beantwoorden graag alle vragen die je hebt.

Voor wie is kids-campings bedoeld?

Op kids-campings.com staan ruim 500 campings die geschikt zijn voor een kampeervakantie met kinderen van alle leeftijden. Op onze pagina “alle campings” kan je zelf aanvinken of je met je baby (0-3), kind (4-12)  of tiener (12+) op vakantie wilt. Zo weet je zeker dat voor jouw kind het juiste vermaak wordt gevonden. Het filter “Jouw ideale vakantie is …” helpt je bovendien nog verder met het vinden van de ideale plek!

Wat zijn specialisten?

Op de specialisten-pagina vind je een overzicht van aanbieders van alle campings die op Kids-campings.com staan. Zo hebben wij op kids-campings.com bijvoorbeeld alle campings opgenomen waar Team4Animation werkzaam is. Met een camping van Team4Animation ben je verzekerd van Nederlandstalige animatie! Binnen deze aanbieders hebben wij een selectie gemaakt van de meest kindvriendelijke camping.

Waar kan ik de beschikbaarheid van een vakantiebestemming vinden?

Als je een vakantiebestemming hebt gevonden die je wel ziet zitten, kun je via de knop ‘details en boeken’ doorklikken naar de website van de aanbieder. Via deze pagina kun je zien of de accommodatie nog beschikbaar is in de door jou gewenste periode.

Zijn er vaste aankomst- en vertrekdagen?

Over het algemeen wel, maar er zijn natuurlijk ook kindvriendelijke campings die hier wat flexibeler in zijn. De meeste bestemmingen houden de zaterdag aan als aankomst- en vertrekdag. Ook dit kun je terug vinden op de pagina van de bestemming bij de aanbieder.

Mag mijn hond ook mee op vakantie?

Een vakantie is natuurlijk pas echt compleet als het hele gezin mee mag op vakantie. Op de pagina Alle campings kun je bij het filter “Jouw ideale camping is …” kiezen voor huisdiervriendelijk. Op huisdiervriendelijke campings is een viervoeter welkom. Kijk via de details&boeken link nog wel even op de site van de aanbieder of een huisdier ook mee mag in de accommodatie!

Pagina delen

Toscana Village - Kids-Campings.com
6,1

Toscana Village

Toscane, Italië

  • In hartje Toscane
  • Leuke familiecamping
  • Kinderanimatie

Familiecamping met perfecte ligging ten opzichte van zowel Florence, Pisa als Luca! Ideaal dus om Toscane te ontdekken.

Kids-Campings.com