Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Themapark in Zuid-Holland

Zijn jouw kinderen klaar voor een dag vol plezier, avontuur en vrolijke verrassingen? Bij Avonturenboerderij Molenwaard, een themapark in Zuid-Holland, beleven zij het leukste dagje uit! Hier kunnen ze dieren ontmoeten, deelnemen aan leuke activiteiten en genieten van vrolijke shows.

De leukste attracties

Het avontuur begint met een ritje op een oer-Hollandse trekker. Daarna is het tijd om de Boomgaard te ontdekken met een ritje in een Fruitkistje. Hier rijden ze tussen de fruitbomen door en leren ze alles over het leven op de boerderij.

Verder is er dit seizoen een speciale nieuwe attractie geopend: de Fien & Teun Trekkerbaan. De route is een replica van de wereld uit hun TV-shows en films; je rijdt langs de boomhut, de moestuin en door de stal.

Daarnaast kan je een ponyritje maken, meedoen aan Stip’s Paardenrace en op de manege kan je Stip in het écht ontmoeten! 

Parkshows

Eén van de hoogtepunten van het park zijn de vrolijke parkshows. De kinderen kunnen zingen en dansen tijdens de leukste shows van Fien & Teun. De boerenschuurshows zijn niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Hier ontdekken ze allerlei interessante weetjes over het boerenleven en kunnen ze zelf ervaren hoe het is om een boer of boerin te zijn.

Ontmoet Fien & Teun

Een dagje uit bij Fien & Teun is natuurlijk niet compleet zonder een ontmoeting met hun favoriete boertje en boerinnetje. Ze kunnen een praatje maken, een knuffel geven en samen een leuke foto maken als aandenken aan deze onvergetelijke dag. Aan het einde van de dag ontvangen ze zelfs een écht diploma en mogen ze zichzelf, net als Fien en Teun, een échte boer of boerin noemen!

Verblijf op Familieresort Molenwaard

Vlakbij Avonturenboerderij Molenwaard vind je Familie Resort Molenwaard. Dit oer-Hollandse vakantiepark ligt midden in het groene hart. Gasten kunnen het hele jaar door genieten van entertainment en actief deelnemen aan allerlei leuke activiteiten.


Bezoek de website van Avonturenboerderij Molenwaard voor meer informatie over openingstijden, tickets en speciale evenementen over dit themapark in Zuid-Holland.

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

8

Chiocciola

Familie Roffel, 15 mei 2019

Camping vol voorzieningen!

Ervaring

Goede voorzieningen, met name de airco in de stacaravan en het zwembad waar de plaatselijke bevolking ook gebruik van maakt waardoor het ‘gevoel’ ontstaat dat je ‘echt’ in Italie bent. Rustige, landelijke prachtige omgeving met name de nabij gelegen Chiantistreek. Goede uitvalbasis voor bezoeken aan steden als Florence, Siena en Arrezo. Overvloedige aanwezigheid van goed eten, cultuur, geschiedenis en prachtig landschap en natuurlijk het mooie (standvastige) weer.

Tips in de omgeving

zie voorgaande opmerking.

Bezocht Chiocciola in juli 2018 met gezin.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com