Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
8,8

Baie de Douarnenez

Atlantische Kust, Bretagne, Frankrijk, Noord-Frankrijk

  • Mascotte Murphy
  • Springkussens
  • Zwemparadijs

Deze camping ligt slechts vier kilometer van de kust van Bretagne, en is ideaal voor een vakantie met kinderen. Door de ontelbare activiteiten en na een ontmoeting met de mascotte Murphy, willen ze deze camping nooit meer verlaten! Ook voor ouders met baby’s is deze camping ideaal: je kunt er een babypakket huren met badje, badje en buggy. La Baie de Douarnenez strekt zich uit over zes hectare en heeft 190 plekken (zowel kampeerplaatsen als huurhuisjes).

Animatie

Tijdens het hoogseizoen zijn de jongere kinderen twee keer per dag welkom bij de miniclub. Zij maken hier nieuwe vriendjes en zijn verzekerd van de tijd van hun leven. De Nederlandse animatie organiseert elke keer iets anders: knutselen, speurtochten of een fotoshoot met Murphy de Mascotte.

Ook tieners vinden op deze camping volop plezier: ze strijden om de eer tijdens een van de sporttoernooien, zoals tafeltennis, voetbal, basketbal, tennis, waterpolo… noem maar op!

Zwembad

In het grote watercomplex is er voor ieder wat wils. Zo is er een groot binnenzwembad met peuterbad, spa, massagedouches en bubbelbank. Leuk weetje: als het mooi weer is, opent de camping het dak!

La Baie de Douarnenez heeft daarnaast een ruim buitenbad met twee glijbanen, waaromheen enkele ligbedden staan. Ook buiten kunnen de allerkleinsten spetteren in het peuterbadje (met aparte peuterglijbaan).

Baie de Douarnenez op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com