Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
NieuwBest deal

La Guyonnière

Atlantische Kust, Frankrijk, Loire, Vendée

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

In de Vendée ligt kindercamping la Guyonnière. Op deze middelgrote camping kun je kiezen uit chalets, stacaravans, safaritenten of je eigen kampeerwoning. De camping ligt in de Vendée, een gebied waar je zowel culturele als sportieve uitjes kunt maken.

La Guyonnière heeft Nederlandse eigenaren, dus je kunt zonder taalbarrière met allerlei vragen bij ze terecht. Ook het animatieteam bestaat voornamelijk uit Nederlanders, en de mascotte Lenny de Vos is elk jaar weer van de partij. ’s Ochtends is er een miniclub, ’s middags zijn er waterspelen, sporttoernooien en splashdances. ’s Avonds dansen de kinderen natuurlijk mee met de minidisco, maar voor de ouderen voert het animatieteam shows op. Ook kun je meedoen met karaoke, of dansen een thema-avond.

Ook naast de animatie is genoeg te doen. Zo kunnen de kinderen rondrijden op pony’s, of ze borstelen. Verder heeft la Guyonnière tennisbanen en verhuurt de camping mountainbikes. Ook kun je op verschillende plekken geiten, konijnen en schapen aaien en knuffelen. Neem zeker even een kijkje, of voer ze een stukje stokbrood.

Waterpret

Op een warme dag gaat er niets boven een verfrissende duik in het zwembad. Daar kunnen de kleintjes spetteren in hun speciale pierenbadje, de jongeren kunnen van een van de glijbanen afroetsjen. Ouders kunnen lekker meedoen, of juist bruin worden op een ligbed in de zon. In de zwembadbar kun je ook een ijsje, snack of koude drank halen. Vanaf 2018 beschikt de camping zelfs over een extra verwarmd zwembad met overkapping, nieuwe glijbanen en een nieuwe waterspeelplaats voor de kinderen!

Driehonderd meter van la Guyonnière ligt het meer Lac du Jaunay. In die groene omgeving kun je vissen, maar ook prachtig wandelen en fietsen. Behoefte aan nog meer water? In een half uurtje ben je op de stranden aan de Atlantische kust.

La Guyonnière op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Tropicana - Kids-Campings.com

Tropicana

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Zwemparadijs
  • Aan de Atlantische Kust
  • Sauna en Hammam

Tropicana is een prachtige kindercamping in de Vendée. Geniet in het waterpark, of laat je entertainen door het internationale animatieteam.

Kids-Campings.com