Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
7,7

Tropicana

Atlantische Kust, Frankrijk, Loire, Vendée

  • Zwemparadijs
  • Aan de Atlantische Kust
  • Sauna en Hammam

Le Tropicana is een prachtige kindercamping in de Vendée, vlakbij het plaatsje Saint-Jean des Monts. De camping ligt nog geen kilometer van de kust en heeft 287 kampeerplaatsen, die van elkaar worden gescheiden door heggetjes. Voor nog meer privacy kun je accommodaties huren. Op de camping is veel te doen, maar ook op het strand vermaak je je prima.

Faciliteiten

Op le Tropicana staat een Nederlandse en een Franse animateur. De dag begint met de miniclub, speciaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Zij kunnen ’s avonds ook meedoen met de minidisco. Oudere kinderen kunnen meedoen met sporttoernooien zoals beachvolleybal en waterpolo. Ook organiseert het animatieteam nachtwandelingen en barbecues. Voor volwassenen zijn er activiteiten als aquagym, step, zumba en salsadansen.

Daarnaast is er op de camping een multisportveld, een speeltuin, een trampoline en meerdere pingpongtafels. Je kunt ook jeu de boulen op een apart terreintje, en er is een spelletjeszaal.

Waterpret

Tussen al die activiteiten door moet je ook zeker even langs het zwemparadijs gaan. Hier zijn drie verwarmde zwembaden, verschillende glijbanen, een apart gedeelte voor kleine kinderen en een binnenbad.

Daarnaast ligt het strand op achthonderd meter van le Tropicana. Hier zijn veel ijswinkeltjes en terrasjes, maar je kunt er ook lekker zwemmen en zonnen.

Tropicana op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

La Guyonnière - Kids-Campings.com NieuwBest deal

La Guyonnière

Vendée, Loire, Atlantische Kust, Frankrijk

  • Nederlandse eigenaar
  • Dierenparken
  • Meer en strand

De gezellige kindercamping la Guyonnière staat in de top 17 beste campings. Een familiecamping bij uitstek, met internationale animatie.

Kids-Campings.com