Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Sandaya Le Ranolien

Bretagne, Frankrijk

  • Vakantiepark is gelegen aan het strand
  • Wellness met sauna
  • Watersportmogelijkheden

Beleef een heerlijke gezinsvakantie bij Sandaya Le Ranolien. De kids genieten tijdens een van de leuke activiteiten bij het animatieteam terwijl jij heerlijk tot rust komt in de wellness. Een onvergetelijke vakantie voor jong en oud!

Geniet van een heerlijke gezinsvakantie in het prachtige Bretagne. Hier kunnen de kids eindeloos spelen in de zwembaden terwijl jij tot rust komt in de wellness. Een topvakantie voor jong en oud.

Comfortabele accommodaties

Van een glampingervaring in een cocotent tot aan een luxe vakantie in een van de volledig ingerichte cottages. Bij Sandaya Le Ranolien vind je het allemaal. Hier kun je met het hele gezin heerlijk vakantie vieren in een accommodatie die bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende cottages van twee tot wel tien personen. Je beschikt in de cottages altijd over jouw eigen sanitaire voorzieningen zodat je de kids na een dag speelplezier makkelijk kunt opfrissen. Of geniet met de hele familie in de grootste cottage waarbij je wel twee badkamers hebt. De kids worden wakker met een filmpje op de televisie terwijl de volwassenen op het privéterras een bakje koffie drinken. Alle accommodaties beschikken over verschillende slaapkamers zodat jij en de kids een heerlijke nachtrust zullen ervaren. Je kunt ook kiezen voor een vakantie in de unieke cocotent. Hier geniet jij van een ruime tent met een eigen keuken waarin de heerlijkste gerechten bereid kunnen worden. Welke accommodatie je ook kiest, bij Sandaya Le Ranolien beleef je een fantastische vakantie met het hele gezin!

Plezier voor jong en oud

Het hele gezin beleeft een geweldige vakantie bij Sandaya Le Ranolien. Met een fantastisch aquapark is hier eindeloos veel waterpret te beleven. De kids roetsjen van de verschillende glijbanen af. Hebben de allerkleinsten nog geen zwemdiploma? Binnen no-time leren ze de beginselen van het zwemmen tijdens de georganiseerde zwemlessen. Zo genieten ze van het waterplezier en leren ze zich zelfstandig in het water te redden. Ook zijn er animateurs aanwezig die de kids meenemen op leuke avonturen. Voor de kleintjes staat er een knutselmiddag op de planning, terwijl de tieners een balletje trappen in de voetbalcompetitie. Terwijl de kids heerlijk vermaakt worden is het tijd voor de volwassenen om eens te ontspannen. Daarvoor kun je terecht in de wellnessruimte op de camping. Hier vind je een sauna waar je in kunt plaatsnemen. Of neem eens de tijd voor jouw partner in de duo-cabine. Als je eenmaal tot rust bent gekomen, is het tijd voor een hapje eten in het restaurant. De kids hebben de leukste avonturen beleefd en willen allemaal hun verhalen vertellen. Na het eten is het tijd voor het avondprogramma. Gaan jullie dansen in de minidisco of wordt het toch een film in de bioscoop? De dagen zitten vol plezier bij Sandaya Le Ranolien!

Ontdek de omgeving

Niet alleen op de camping is er veel leuks te beleven voor de kids. Ook in de omgeving zijn er activiteiten te vinden. Neem eens een kijkje in het avonturenpark in de buurt. Hier kun je bewijzen hoe stoer je bent door tussen de bomen en over het touwparcours te klimmen. Voor een lokaal uitje kun je terecht in het themapark ‘Le Village Gaulois’. Hier reis je terug in de tijd en ontdek je hoe een typisch Gallisch dorp er vroeger uitzag. Er lopen animateurs rond die spelen alsof ze in die tijd leven. Het is een heel realistisch en gaaf uitje voor het hele gezin. Als je liever een watersportactiviteit doet is dat ook heel goed mogelijk. De camping ligt namelijk aan zee waardoor jij je kunt aanmelden voor zeillessen en surflessen. Of huur een kano en vaar over de golven. Natuurlijk kun je ook gewoon een handdoek meenemen en eens lekker een dagje naar het strand gaan. De kids spelen in het water en jij geniet van de zon. Toch het liefst actief bezig? Voor alle skatefans is het een aanrader de skates mee te nemen want vlakbij de camping ligt een groot skatepark waar jij je ogen uitkijkt. Wat je ook gaat doen, deze omgeving heeft alle ingrediënten voor een geweldige vakantie!

Voorzieningen van Sandaya Le Ranolien
  • Restaurant
  • Sportfaciliteiten
  • Wellness
  • Zwembad
  • Zwemparadijs

Sandaya Le Ranolien op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Le Bois d’Amour – Flower - Kids-Campings.com

Le Bois d’Amour – Flower

Bretagne, Frankrijk

  • Slechts 100 meter van het strand
  • Verwarmd buitenzwembad
  • Kleinschalige camping

Camping Le Bois d'Amour bevindt zich op een perfecte locatie, op slechts 200 meter van het strand. Vanuit Quiberon kun je gemakkelijk met de boot naar zowel het eiland Belle-Ile als het veel kleinere Ile d'Houat varen.

Camping Seasonova Les 7 Iles - Kids-Campings.com

Camping Seasonova Les 7 Iles

Bretagne, Frankrijk

  • Kamperen met uitzicht over zee
  • Verwarmd overdekt zwembad
  • Speeltuin en recreatieruimte

Camping les 7 Iles is een heerlijke camping direct aan zee, waarvandaan je uitzicht hebt op de zeven eilanden waar de camping naar vernoemd is. Hier kun je genieten van watersporten, wandelen en de mooie natuur.

Eden Villages Manoir de Ker An Poul - Kids-Campings.com

Eden Villages Manoir de Ker An Poul

Bretagne, Frankrijk

  • Verwarmd waterpark
  • Dichtbij kastelen
  • 700 meter van de zee

Ervaar een fijne vakantie in Zuid-Bretagne en geniet van het uitzicht over de zee. Geniet van de leuke activiteiten op de camping, ontdek de omgeving en maak lange wandelingen langs de kust.

Eden Villages Cap de Bréhat - Kids-Campings.com

Eden Villages Cap de Bréhat

Bretagne, Frankrijk

  • Directe toegang tot de zee
  • Uitzonderlijk uitzicht
  • Bijzondere accommodaties

Kom tot rust op Camping Cap de Bréhat Eden Villages en geniet van het uitzonderlijke panorama uitzicht over de baai van Paimpol!

Sandaya Escale Saint-Gilles - Kids-Campings.com

Sandaya Escale Saint-Gilles

Bretagne, Frankrijk

  • Zwemparadijs
  • Wellnessruimte
  • Het leukste animatieteam

Beleef de leukste activiteiten en kom helemaal tot rust. Bij Sandaya Escale Saint-Gilles beleef je ongetwijfeld een paradijselijke vakantie!

Sandaya Deux Fontaines - Kids-Campings.com

Sandaya Deux Fontaines

Bretagne, Frankrijk

  • Glampen op een schiereiland
  • Directe toegang tot het strand
  • Waterpret in het aquapark

Verblijf in een luxe glampingaccommodatie op een schiereiland. Vanaf je glampingtent ben je binnen enkele stappen op het strand. Smeer je goed in en bouw een zandkasteel met de kinderen!

Kids-Campings.com