Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Lalandia Billund

Denemarken, Jutland

  • Vlakbij Legoland
  • Groot zwemparadijs
  • Avonturenpark

Verblijf in een van de vrijstaande bungalows met volledig ingerichte keukens, sommige met een eigen sauna en jacuzzi en allemaal sfeervol ingericht. Bij Lalandia Billund beleef je een geweldige vakantie met het hele gezin.

Vakantiepark Lalandia® Billund, gelegen in Billund, Denemarken, biedt een unieke vakantie-ervaring. Verblijf in een van de prachtige vakantiehuizen met voldoende ruimte voor het hele gezin. Geniet van het tropische klimaat in het Aquadome, de kinderen zullen de waterglijbanen geweldig vinden. Ontdek ook de leuke winkels en kindvriendelijke restaurants in het vakantiecentrum.

Waterplezier in het Aquadome

Ben je klaar voor sensatie? Probeer Twister – de wilde, leuke waterglijbaan die je rond en rond draait in een enorme trechter, voordat je verder raast naar de Aquadome. Het Aquadome is een tropisch waterpark met waterglijbanen, een golfslagbad en jacuzzi’s. Het waterpark biedt ook wellness-ervaringen en ontspanning voor zowel kinderen als volwassenen. Verder is er een buitenzwembad, perfect om te ontspannen en plezier te maken met het gezin. Hier kun je genieten van het bubbelbad, zwemmen of spelen in het grote buitenzwembad, of ontspannen op de ligstoelen.

Sport en fitness

Bowlen, minigolf en hoogspringen zijn slechts enkele van de leuke binnenactiviteiten die je bij Lalandia in Billund kunt vinden. Bovendien blijf je bij Vakantiepark Lalandia® Billund in vorm! De sporthal biedt tal van mogelijkheden, zoals badminton, minitennis, handbal en tafeltennis. Daarnaast kun je de prachtige omgeving verkennen tijdens een hardlooptraining, er zijn ontzettend veel routes om te ontdekken!

Vermaak voor jong en oud

De kinderen kunnen Monky Tonky en al zijn vrienden ontmoeten, of meedoen met het entertainment van de Mr Plys-show. Verder zullen de kids het Adventure Park geweldig vinden! Zijn jullie klaar voor een coole vlucht vanaf de top van de Adventure Tower? Voel de wilde adrenaline terwijl je hoog in de lucht boven Adventure Park zweeft.

Voorzieningen van Lalandia Billund
  • Campingwinkel
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Sportfaciliteiten
  • Supermarkt
  • Wifi
  • Zwembad

Lalandia Billund op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Kids-Campings.com