Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Pinksteren

Een piekfijn én voordelig Pinksteren met de kids!

Hemelvaart is nog maar net voorbij en Pinksteren staat alweer voor de deur. De kinderen hebben vrij van school en veel bedrijven kiezen ook voor een extra lang weekend. Een goede reden om er even lekker tussenuit te gaan. De kinderen zien het al helemaal voor zich! Meedansen met de leukste liedjes tijdens de minidisco, knutselen met het animatieteam en tafeltennissen in de speeltuin. Terwijl de kids zich rijkelijk vermaken, heb je eindelijk tijd voor jezelf. Dat klinkt toch heerlijk? Grijp nu je kans en boek een welverdiende minivakantie met korting!

Waar ga jij naartoe met Pinksteren?

Of je nu binnen de landgrenzen blijft of toch de grens oversteekt, genieten zul je hoe dan ook. Het aanbod aan leuke kindvriendelijke campings op rijafstand is reuze! In Duitsland geniet je van mooie natuur om je heen, in België kun je op en top genieten van het bourgondische leven en in eigen land is een leuke stad altijd binnen handbereik. Genoeg bestemmingen voor een weekend vol plezier dus!

Voordelen van een pinksterweekend weg

Bij vele aanbieders profiteer je van aanbiedingen om je verblijf tijdens Pinksteren extra voordelig te boeken. Dat is nog eens leuk! Daarnaast ben je de grootste drukte van de zomervakantie nog net voor, maar je geniet al wel van volop animatie en waterpret in de leukste zwemparadijzen. Alle ingrediënten voor een fijn weekend weg!

Ga jij samen met de kids genieten van een welverdiend weekend weg met één van de aanbiedingen hieronder?

Pinksterkorting Center Parcs

Pinksterkorting Center Parcs

Pinksterkorting Landal

Pinksterkorting Landal

Pinksterkorting Roompot

Pinksterkorting Roompot

Pinksterkorting Ardoer

Pinksterkorting Ardoer

Pinksterkorting Molecaten

Pinksterkorting Molecaten

Pinksterkorting Vacanze col Cuore

Pinksterkorting Vacanze col Cuore

Bekijk alle aanbiedingen »

Populaire bestemmingen

Hoog Vaals

Limburg, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Het hele jaar animatie
  • Dichtbij het drielandenpunt

Tussen de glooiende heuvels van Limburg vind je Landal Hoog Vaals. Een kindvriendelijk vakantiepark waar jong en oud zich geen moment hoeft te vervelen.

De Eemhof

Flevoland, Nederland

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Mediterraanse sferen
  • Watersportparadijs

Proef de mediterraanse sfeer gewoon in Nederland bij De Eemhof aan het Eemmeer. Het is een paradijs voor waterliefhebbers. Hier kun je oneindig watersporten en zwemmen.

De Kempervennen

Brabant, Nederland

  • Snorkelbad
  • Indoor Klimparadijs en skiën
  • Helpen met dierenverzorging

Zowel indoor als outdoor beleef je volop actie! Daardoor kun je het hele jaar optimaal vakantie vieren met het hele gezin. Klimmen in het indoor klimparadijs of skiën midden in de zomer.

Naar het aanbod »

Kids-Campings.com