Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

Château des Marais

Château des Marais

Centre-Val de Loire, Frankrijk, Loire, Noord-Frankrijk

  • Vlak bij een rivier
  • Zwembad met glijbaan
  • Ruime kampeerplaatsen

In de Loire-vallei biedt kindvriendelijke camping Château des Marais alles voor een onvergetelijke vakantie. De camping strekt zich uit over 14 hectare, en heeft ruime kampeerplaatsen en luxe verhuuraccommodaties.

Eenmaal op Château des Marais, willen de kinderen niet meer naar huis. De miniclub wordt gehouden in een groot huis, waar de drie animateurs zelf slapen. Daarbinnen kunnen de kinderen knutselen, verven, knippen en plakken.

Vermaak op Château des Marais

Ga eens naar het enorme grasveld, waar vaak spelletjes op worden gespeeld. Ouderen kunnen op ditzelfde veld ’s middags meedoen met het voetbal-, volleybal- of badmintontoernooi. De jongeren kunnen ’s avonds ook naar de kelder van bovengenoemd huis, waar ze kunnen gamen op een playstation, maar ook pingpongen, darten en een potje tafelvoetbal kunnen spelen.

Faciliteiten

Naast de animatieactiviteiten, wordt er op Château des Marais nog veel meer leuks georganiseerd. Wat dacht je van karaoke of een muziekquiz? Heb je even geen zin om mee te doen met een georganiseerde activiteit? Vermaak dan jezelf met bijvoorbeeld tennis, minigolf of de speeltuin.

Daarnaast heb je ook nog het zwembad. Laat je meevoeren met de stroomversnelling, of roetsj van een van de glijbanen. De allerkleinsten kunnen spelen in het pierenbadje. Rondom het zwembad staan ligstoelen, die je gratis kunt gebruiken. De sfeer op de camping is zeer goed, de kinderen zullen er snel nieuwe vriendjes maken. Ga eens heerlijk met de familie dineren in het restaurant en laat je verrassen door het heerlijke menu. Ook kun je er terecht voor heerlijke pizza’s. Wordt het een Pizza margherita of een pizza salami?

Heerlijk kamperen

Naast een eigen staanplaats zijn er op de camping nog veel meer mogelijkheden om te kamperen. Zo kun je in een cottage verblijven voor vier personen. Deze cottage staat midden in de natuur en is van alle gemakken voorzien. Met een badkamer, ruime woonkamer en twee slaapkamers zal dit een heerlijk ontspannen vakantie worden. Door de overzichtelijkheid van de camping kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen terwijl jij op het terras van je accommodatie een goed boek leest. Maar wat dacht je van een boomhut? Jazeker, op deze camping kun je ook in een boomhut overnachten. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal vijf personen. Je verblijft dan op hoogte in een echte houten boomhut met heel veel comfort. De kids zullen dit geweldig vinden. Ook heeft de boomhut een buitenterras op hoogte waar je gewoon op kunt BBQ-en.

Château des Marais op de kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Saules - Kids-Campings.com

Saules

Noord-Frankrijk, Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Nederlandse animatie
  • Binnen- en buitenbad
  • Fietsverhuur op camping

Familiecamping les Saules is een heerlijke plek de omgeving in de Loire te ontdekken, waaronder het prachtige Kasteel van Cheverny!

Kids-Campings.com