Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van Blogs4TravelAlle blogs

3x waarom jullie Het Stoetenslagh nooit vergeten

Jullie willen op vakantie, maar waar naartoe? Corona maakt het er allemaal niet makkelijker op. Maar jullie hebben toch echt wel iets extra’s verdiend dit jaar! Zeker de kids hebben het zwaar te verduren gehad… Wij hebben hét welverdiende vakantieparadijs voor jullie uitgezocht: Vakantiepark Het Stoetenslagh in hartje Overijssel. Weer eens iets anders dan een weekje Frankrijk of Italië. Waarom de kids deze bestemming nooit zullen vergeten? We geven je 3 goede redenen!

1. Happy Fun Beach

Help! Jullie zijn de kinderen kwijt… Zoek niet te lang, want ze zijn waarschijnlijk vertrokken in hun zwembroek naar Happy Fun Beach! Eenmaal daar aangekomen voelt het alsof je op een tropische strandvakantie bent. Het Stoetenslagh beschikt namelijk over een geweldig waterpark, een recreatieplas en witte zandstranden. De kinderen gieren van plezier in het waterparadijs. Maak je borst maar nat, want er zijn maar liefst 6 spectaculaire waterglijbanen aanwezig! En voor de echte durfals is er een fantastische Spacebowl en Tubby Splash. Ook het verwarmde binnenzwembad is geheel in strandthema en wordt omringd door een kiezelstrand. Dus ook al regent het pijpenstelen, jullie hebben nog steeds je beloofde strandvakantie bij Het Stoetenslagh!

Foto van Happy Fun Beach op Het Stoetenslagh

2. Strandchalets & Tentlodges

Kamperen direct aan het strand? Dat kan bij Het Stoetenslagh! Direct vanuit je caravan of tent het water in. Hoe lekker is dat! Zo geniet je vanuit je accommodatie van de kinderen die zandkastelen bouwen. Heb je geen zin in al dat gesjor en gesjauw met je spullen? Dan staan er strandchalets op je te wachten! En je raadt het al… Ook deze liggen direct aan het strand! Bij de strandchalets vind je een overdekt terras met barbecue en er is een hangmat. Het ultieme strandgevoel! Wil je toch die traditionele kampeerder in je naar boven halen, maar dan met de luxe van nu? Kies dan voor een tentlodge. Nergens is de strandbeleving zo groot geweest!

Foto van Strandchalet op Het Stoetenslagh

3. De Box

We weten allemaal, het is en blijft toch echt een uitdaging om de tieners mee op vakantie te nemen. Bij Het Stoetenslagh hoef je je hier geen enkel moment zorgen over te maken. Elke avond is het feest bij de Box! Er worden drankjes gedronken en de voetjes worden van de vloer gehaald. Voor de tieners die geen dansfans zijn, staan er heerlijke loungebanken klaar om elkaar beter te leren kennen. Elk jaar onstaan er weer nieuwe vriendengroepen. Dat weet je zelf ook nog wel van vroeger, vakantieliefdes en vakantievrienden waren toch wel het allerbelangrijkst!

Het Stoetenslagh sfeer
Foto van sfeer op Het Stoetenslagh

Wil jij je vakantie boeken naar Het Stoetenslagh? Klik dan hier!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Vakantiepark Het Stoetenslagh

Overijssel, Nederland

  • Waterpark met glijbanen aanwezig
  • Aan een recreatieplas
  • Talloze to do's in de omgeving

Een zomer doorbrengen in eigen land, klinkt als een feestje in de oren. Geniet van te gekke zwemparadijzen in Nederland bij Vakantiepark Het Stoetenslagh.

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Roche d’Ully

Familie Murzan, 3 september 2015

Vrijheid voor kinderen

Wat fijn om s’ ochtends een miniclub te hebben. De goed voorbereide knip, plak en tekenopdrachtjes vielen in de smaak. Onze animator Danielle nam echt de tijd om ze te helpen en wist ook de Engelse en Franstalige kindjes erbij te betrekken zodat ze elkaar leerden kennen. s’ Middags gingen we lekker naar het zwembad. Een kleine overzichtelijke camping waar kinderen vrij kunnen spelen.

Bezocht Roche d’Ully in augustus 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com