Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord
Onderdeel van TravelmarkAlle blogs

5x leuke dingen om te doen met Pasen

Op zondag 17 en maandag 18 april is het Pasen! Zo’n lekker lang weekend biedt volop mogelijkheden om leuke dingen te doen. Heb je nog geen plannen en weet je niet wat je wil doen met Pasen? Lees hier 5x leuke dingen om te doen met Pasen!

1. Uitgebreide paasbrunch

Een paasbrunch is altijd een goed idee! Met Pasen staan er veel lekkere dingen op tafel zoals afbak broodjes met zoet en hartig beleg, een paasbrood, een paasstol en een fruitsalade. Het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een paasbrunch voor te bereiden, aangezien het vooral producten zijn die even in de oven moeten of al klaar zijn. Het is natuurlijk ook leuk om zelf wat te maken zoals een eiersalade of verse smoothies. Als je weinig tijd hebt om zelf verse hapjes te maken, kun je ook vragen of iedereen iets meeneemt. Zo kun je samen een heerlijke paasbrunch klaarmaken en genieten van al het lekkers!

Foto van Rachel Park via Unsplash

2. Paaseieren zoeken

Paaseieren zoeken kan natuurlijk niet ontbreken. Dit is een van de meest traditionele uitjes om te doen met Pasen. Je kunt dit gemakkelijk in je eigen tuin doen, de kinderen zullen het geweldig vinden! Maar om het extra speciaal te maken kun je dit ook in een andere omgeving doen. Denk aan een bos of leuk park in de buurt.

Foto van Annie Spratt via Unsplash

3. Samen knutselen

Dit kun je tijdens Pasen doen of al voordat Pasen begint. Knutsel en versier een paasmandje voor de grote paaseieren speurtocht. Of doe je oude kleren aan, en ga aan de slag met waterverf. Maak bijvoorbeeld geverfde potten, gemaakt van lege potjes babyvoeding. Of verf eieren zodat de paasbrunch er straks extra gezellig uitziet. Pluk samen een bosje bloemen (uit de tuin) en versier de tafel met een mooi boeket. En hoe leuk is het om heerlijke zelfgemaakte paashaas cupcakes, koekjes of chocolade met paasversiering met de paasbrunch op tafel te zetten.

Foto van Sharon McCutcheon via Unsplash

4. Een boswandeling maken

In Nederland heb je ontzettend veel mooie gebieden waar je prachtige wandelingen kunt maken maken. Heb je nog niks gepland en zin in een weekendje weg? Kijk naar ons aanbod van campings bij bossen in Nederland en ga de natuur in! Maar ook als je geen tijd hebt om een weekendje weg te gaan is het erg leuk om mooie bossen in Nederland te verkennen. Denk bijvoorbeeld aan Nationaal Park De Hoge Veluwe, Het Baarnse Bos, De Utrechtse Heuvelrug, De Sallandse Heuvelrug of De Loonse en Drunense Duinen.

Veluwe

5. Naar een pretpark

Met Pasen kun je ook een leuk uitstapje maken met de kinderen. Beleef een gezellig Pasen met uw kinderen in bijvoorbeeld: Toverland, Julianatoren, De Efteling of Plopsaland. Lees in dit blog welke vakantieparken in de buurt van een pretpark liggen! Zo kan je een weekendje weg combineren met een dagje achtbanen en attracties.

De Efteling – Foto van Remy Gieling via Unsplash

We hopen je genoeg inspiratie te hebben gegeven met deze 5x leuke dingen om te doen met Pasen, voor een gezellige Pasen dit jaar!

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Pomport Beach

Inge, 22 augustus 2017

Erg leuk!

Erg leuke camping. Wij zijn met twee kleine kinderen geweest. Onze dochter van 5 heeft zich heel goed vermaakt bij de kidsclub en de minidisco, Manon van de animatie heeft er mede voor gezorgd dat onze dochter zich uitstekend vermaakt heeft. Ze heeft met heel veel geduld, leuke knutselwerkjes en spelletjes bedacht.
In de omgeving is het spelletjes kasteel een echte aanrader met daarbij de speurtocht in de vallei.

Bezocht Pomport Beach in augustus 2017 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com