Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Ertussenuit gaan in september met Vacanze col Cuore

In het naseizoen vakantie vieren in Italië brengt verschillende pluspunten met zich mee. Een belangrijk voordeel van ertussenuit gaan in september is dat het hoogseizoen voorbij is. Dat houdt in dat je vaak in alle rust vakantie kunt vieren en voor een scherp prijsje de Italiaanse zon kunt opzoeken. Een populaire regio in Italië voor een vakantie met het gezin is het Gardameer. Een gebied dat aanbieder Vacanze col Cuore als geen ander kent. Maar op welke vakantieparken rondom het Gardameer kun je nu het beste vertoeven? Dat vetellen we je in dit artikel.

1. Park Residence Il Gabbiano

Een absolute topper aan het Gardameer en vlakbij het authentieke plaatsje Moniga del Garda: Park Residence Il Gabbiano. Gastvrijheid, ruimte en ontspanning staan centraal op dit park, waardoor jong en oud hier de tijd van hun leven hebben. Om ervoor te zorgen dat ouders even op en top kunnen genieten van hun welverdiende vakantie, zorgt de animatie voor vermaak van de kleintjes. Van dansen bij de miniclub tot aan de leukste knutsels in elkaar zetten: op Park Residence Il Gabbiano is niks te gek voor een vakantie vol plezier. Waterpret beleven jullie hier in een van de drie zwembaden of in het heerlijke water van het Gardameer. Tijd voor vakantie!

Ertussenuit gaan in September - kids-campings.com

Foto van Park Residence Il Gabbiano

2. Weekend

Wij krijgen maar geen genoeg van deze camping en wij durven te wedden dat jij dat ook niet krijgt na een bezoek aan vakantieparadijs Weekend. De camping bevindt zich op een schitterende plek aan het Gardameer. Terwijl jullie ontspannen aan het zwembad, kijken jullie namelijk uit over het meer en de bergen. De omgeving verkennen is ook een goed idee, aangezien je verschillende hotspots vindt in de buurt van de camping. En de kids? Die vermaken zich met de animatie en knuffelmascotte Spotty.

Foto van Weekend

3. Sivinos Camping Boutique

Vakantie vieren samen met het hele gezin doe je op de altijd gezellige familiecamping Sivinos Camping Boutique. Vanaf de camping wandel je zo het strand op voor een ontspannen middag aan het water. Vervelen is er niet bij, want naast de vele watersportmogelijkheden kunnen jullie je ook nog vermaken dankzij het animatieteam. In de omgeving is er bovendien genoeg te beleven. Huur een bootje en ontdek de verborgen schatten van het Gardameer of ga op stap naar idyllische dorpjes. En eten? Dat doen jullie in stijl! Niet alleen geniet je op de camping van de lekkerste Italiaanse gerechten, ook diner je met het meer en de bergen op de achtergrond.

Ertussenuit gaan in september - Kids-campings.com

Foto van Sivinos Camping Boutique

Ook ertussenuit gaan in september? Wacht niet langer en boek vandaag nog jouw verblijf op een van deze drie topbestemmingen. 

Weet jij alles over kindvriendelijke campings?

Blogger worden »

« Terug naar overzicht

Gerelateerde bestemmingen

Weekend Glamping Resort

Gardameer, Italië

  • Aan het Gardameer
  • Avondshows
  • Mini-kinderboerderij

Weekend Glaming Resort is een echt kinderparadijs! Elke dag is er uitgebreide animatie voor jong en oud. Mascotte Spotty is de vriend van ieder kind!

Sivinos Camping Boutique

Gardameer, Italië

  • Aan het Gardameer
  • Met animatieteam
  • Bootverhuur

Wandel via het strand op deze camping zo het Gardameer in. Of ontdek het meer met een boot. Ben je klaar voor een familievakantie?

Blogcategorieën

Pagina delen

9

Grande Tortue

Willem, 25 augustus 2015

Leuk animatieteam

Leuk animatie team, veel activiteiten van s ochtends vroeg tot en met de avond er wordt actief promotie voor gemaakt en de kinderen gestimuleerd mee te doen.

Bezocht Grande Tortue in juli 2015 met jonge kinderen.

Bestemming bekijken

Kids-Campings.com