Deze website maakt gebruik van cookies. Deze gegevens worden gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en interesses van onze bezoekers. Lees hier meer over in onze privacy statement.

Akkoord

Les Brillas

Frankrijk, Loire

  • Kinderboerderij
  • Dichtbij de zee
  • Verwarmd zwembad

Geniet van een gezinsvakantie bij camping Les Brillas. Deze kindvriendelijke camping doet er alles aan om jouw gezin de vakantie van jullie leven te geven. Zo kunnen de kids terecht bij de kidsclub, zwemmen in het zwembad, spelen in de speeltuin en nog veel meer. Ben jij klaar voor een leuke vakantie?

Verblijf op een prachtige camping slecht 1200 meter van het strand af. Hier kun je terecht voor een strandvakantie vol zwemplezier. De zwembaden op de camping zijn heerlijk verwarmd zodat jij altijd een lekkere duik kunt nemen. Kom jij genieten?

Verblijf met het hele gezin

Wanneer je met het gezin op vakantie gaat, wil je graag dat er bepaalde faciliteiten aanwezig zijn in jouw accommodatie. Zo is het handig om een keuken te hebben met een koelkast en vriesvak. Zo kunnen er elke dag ijsjes gegeten worden door de kids. Ook de slaapkamers wil je graag gescheiden hebben. Dan geniet iedereen van een goede nachtrust waardoor de kids en jij weer vol energie aan de volgende dag kunnen beginnen. Omdat dit zo belangrijk is zijn er op camping Les Brillas meerdere accommodaties die aan deze voorwaarden voldoen. Je kunt kiezen uit verschillende mobile-homes of bungalow tenten waarin jij kunt verblijven. Kies je voor de mobile-homes dan kies je voor een echte luxe vakantie. Deze accommodaties beschikken namelijk over een eigen badkamer. Rondom de accommodaties vind je een ruime tuin waarin de kids heerlijk kunnen spelen. Een potje badminton is hier zo gespeeld. Wil jij het liefst met jouw eigen accommodatie op reis? Kies dan voor een van de kampeerplekken waar jij jouw tent of caravan op kunt plaatsen. Je kunt dan altijd gebruik maken van de sanitaire voorzieningen in de buurt. Welke accommodatie je ook kiest, een vakantie bij Les Brillas wordt een onvergetelijke ervaring!

Eindeloos plezier

De kids kijken hun ogen uit wanneer ze de camping verkennen. Er zit namelijk een volledige kinderboerderij op de camping. Geef de geitjes eens wat te eten of aai de konijnen. Deze mini-boerderij is een gegarandeerd succes bij de kids. Liever iets actiefs doen? Neem eens een kijkje in het zwembad en roetsj van de glijbanen af. De allerkleinsten vermaken zich onder de druppels van de paddenstoel. Op de koude dagen is er ook de mogelijkheid om te gaan zwemmen, er is namelijk een overdekt en verwarmd zwembad waar je in kunt duiken. Zo kun je elke dag zwemplezier beleven. Voor een dag vol activiteiten kunnen de kids aangemeld worden bij de kidsclub. Hier worden ze naar leeftijd verdeeld en beleven ze leuke activiteiten. De kleintjes gaan knutselen of dansjes leren in de minidisco terwijl de tieners zich uitleven op het sportveld. De ene dag is er een beachvolleybalwedstrijd en de dag erna een voetbaltoernooi. Er worden vriendschappen voor het leven gemaakt en de tieners komen met de leukste verhalen thuis. Een ding is zeker, de dagen zijn hier gevuld met plezier!

Ontdek de omgeving

Met een ligging vlakbij het strand zijn er veel mogelijkheden voor een gezinsuitje. Rij naar het strand toe voor een dagje zonnen. De kleintjes zoeken schelpen terwijl de tieners door de golven heen springen. Als je de omgeving wilt verkennen, is het mogelijk om fietsen te huren op de camping. Fiets eens naar het natuurpark Brière dat in de buurt ligt. Hier kun je door een park vol bijzondere natuur fietsen. Het meer Grand Lieu is ook een bezoekje waard, hier kun je het water induiken of er langs fietsen en genieten van het uitzicht. Op slechts een half uur rijden van de camping ligt een grote dierentuin. Hiervoor kun je kaartjes kopen bij de receptie op de camping. Hier kun je door de leefgebieden van de dieren rijden met de auto. De kids kijken hun ogen uit! Voor een uitstapje wat dichter bij de camping kun je naar het stadje Pornic gaan. Dit stadje staat bekend om zijn heerlijke gerechten en ingrediënten. Het is een aanrader om hier het een en ander te kopen en dat later op te eten. Heb jij al zin om te komen genieten in deze omgeving?

Voorzieningen van Les Brillas
  • Restaurant
  • Sportfaciliteiten
  • Zwembad

Les Brillas op de kaart

Toon op kaart

Hoe lang ben ik onderweg?

Routebeschrijving

Overige bestemmingen in de buurt

Camping Seasonova Le plan d’eau du Chêne - Kids-Campings.com

Camping Seasonova Le plan d’eau du Chêne

Loire, Frankrijk

  • Directe toegang tot het meer van Chêne
  • Midden in de natuur
  • Beachvolleybal

Camping Seasonova Le plan d'eau du Chêne biedt een authentieke vakantie-ervaring met een warme, familiaire sfeer. Gelegen tussen de Loire en de wijngaarden, kun je hier genieten van de rust en de natuur.

Eden Villages La Pointe Saint-Gildas - Kids-Campings.com

Eden Villages La Pointe Saint-Gildas

Loire, Frankrijk

  • In het hart van de Jadekust
  • 800 meter van de zee
  • Unieke accommodaties

Vanaf camping La Pointe Saint-Gildas loop je in tien minuten naar de zee. In de omgeving zijn mooie stranden, groene natuurparken en gezellige stadjes.

Eden Villages Domaine de Bréhadour - Kids-Campings.com

Eden Villages Domaine de Bréhadour

Loire, Frankrijk

  • Overdekt zwembad met drie glijbanen
  • Miniboerderij
  • Bij een middeleeuwse stad

Prachtig gelegen in een bosrijke omgeving vind je camping Domaine de Bréhadour. Loop in 10 minuten naar het beroemde strand van La Baule.

Sandaya Château des Marais - Kids-Campings.com

Sandaya Château des Marais

Loire, Centre-Val de Loire, Frankrijk

  • Slapen rondom een kasteel
  • Aquapark met wildwaterrivier
  • Ontspannen in de wellness

Overnacht rondom een kasteel met de kinderen. Waan je in een sprookjesachtige wereld en geniet van de vele faciliteiten!

Sandaya Domaine le Midi - Kids-Campings.com

Sandaya Domaine le Midi

Loire, Frankrijk

  • Direct naar het strand vanaf de camping
  • Bijzondere accommodaties
  • Gelegen op een eiland

Overnacht in een tipi op camping Sandaya Domaine Le Midi. Deze familiecamping heeft een geweldig zwembad waar jij heerlijk kunt ontspannen en waar de kids eindeloos kunnen spelen.

Sandaya Le Littoral - Kids-Campings.com

Sandaya Le Littoral

Loire, Frankrijk

  • Direct aan het strand
  • Prachtige ligging in de natuur
  • Aquapark met overdekte speeltuin

Sandaya Le Littoral weet wel hoe ze de kids moeten vermaken. Kom jij ook genieten bij de leuke activiteiten en zwemmen in het grote aquapark?

Kids-Campings.com